Новость из категории: Культура

Книжкові новинки у Глухівській бібліотеці

До Всеукраїнського дня бібліотек книголюби Глухова отримали 70 книжкових новинок. Серед них книга "Управління викликами. Як застосувати спортивну стратегію у житті та бізнесі" Володимира Кличка, світові бестселлери «Індустрії майбутнього» Алека Росса, «Пришестя роботів. Техніка і загроза майбутнього безробіття» Мартіна Форда, «Речі, що змінили світ.

Історія економіки в 50 винаходах» Тіма Гарфорда видавництва «Наш формат». Книга «Рейс» Сергія Лойко, події в якій розгортаються навколо трагедії малайзійського «Боїнга», та серія книг про почуття й настрої «Теплі історії..» видавництва «Брайт букс». Книги Нобелівського лауреата Світлани Алексієвич «У війни не жіноче обличчя», «Цинкові хлопчики» та книга про національного лідера кримських татар «Мустафа Джемілєв Незламний», Севгіль Мусаєвої видавництва «Віват». Книга Сергія Жадана «Месопотамія», екранізований роман Володимира Лиса «Століття Якова», новий роман Василя Шкляра «Троща» видавництва «Клуб сімейного дозвілля». Книга про політичного в'язня, українського кінорежисера, письменника, громадського активіста Олега Сенцова видавництва «Фоліо».

 

Дітям будуть цікаві книги серії «Читальня» видавництва «Ранок»: «Електромобіль Сашко», «Хто з’їв мою піжаму». Дуже корисна книга для батьків та дітей «Що робити коли...» Людмили Петрановської про те, які бувають у світі небезпеки, як їх упізнати і що робити. «ЯНеБоюсьСказати: Найвідвертіша книжка для підлітків» Анастасії Мельниченко, яка розкаже молодим читачам та їхнім батькам про проблеми насильства та боротьбу з ним. ***Книги були подаровані Благодійним фондом «Бібліотечна країна» в рамках акції «Подаруй книги рідній бібліотеці» за підтримки благодійника Дмитра Будашного. Детальніше про акцію на сайті http://livelibrary.com.ua/books
 
Люсьєна Шум


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости