Новость из категории: Інформація

Хто добровільно здав зброю звільняється від відповідальності, а хто ні – може потрапити за грати.

Щоб не мати клопоту з незареєстрованою зброєю, мешканець Глухівщини вирішив скористатися місячником добровільної здачі зброї та приніс до відділу поліції мисливську рушницю з нежилого будинку. Сорокаоднорічний громадянин звернувся до дозвільної системи Глухівського відділу поліції з повідомленнями, що під час косіння трави домашнім тваринам на сусідньому подвір’ї де ніхто не проживає, вирішив зайти до нежилого будинку з цікавістю, що там залишили колишні господарі. Знахідка виявилась вдалою, серед всілякого мотлоху було знайдено мисливську рушницю ТОЗ-БМ.

Аби уникнути проблем з законом, її вирішив здати поліції, а після оформлення відповідних дозвільних – перереєструвати на нового власника.
«Передавши на зберігання незареєстровану зброю, чоловік уник відповідальності за незаконне її зберігання, - коментує ситуацію начальник Глухівського відділу поліції Олександр Войтенко. – Закликаю всіх інших, хто незаконно зберігає зброю, набої, боєприпаси чи вибухівку скористатися можливістю і добровільно здати всі небезпечні речі до поліції. В іншому випадку на людину чекає кримінальна відповідальність і як наслідок – реальне ув’язнення строком від 3 до 7 років».
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости