Новость из категории: Новини / Події

Незважаючи на численні попередження правоохоронців, мешканці Глухова та району продовжують потрапляти на гачок шахраїв та поповнювати їх кишені власними коштами.

Працівники поліції розшукують зловмисника, який збагатився за рахунок жінки, яка прислухалась до прохання так званого знайомого односельця та втратила 2819 гривень. При опитуванні потерпілої, правоохоронцям стало відомо, що на мобільний телефон зателефонував чоловік, який назвався її знайомим односельцем Євгеном та повідомив, що він тяжко захворів і потрібні гроші на лікування. Не підозрюючи, що це можуть бути шахраї, жінка відразу пішла до банку та відправила майже 3000 тис.грн чоловіку.

Потерпіла зрозуміла що ошукана, лиш тоді, коли зателефонувала своєму односельцеві і він повідомив, що з ним все гаразд і йому гроші на лікування не потрібні, жінка відразу зателефонувала до поліції. За даним фактом слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України, працівники поліції роблять все можливе для встановлення особи зловмисника. «Незважаючи на всі наші перестороги і попередження, громадяни вірять подібним зловмисникам і віддають невідомо кому значні грошові кошти, роками збирані родинні заощадження, - говорить начальник Глухівського відділу поліції Олександр Войтенко. – Ми знову попереджуємо, будьте уважними, частіше спілкуйтеся зі своїми рідними та друзями, навідуйтесь до них, дзвоніть їм, розповідайте про свої справи, цікавтесь їхніми, - щоб цього не зробили за вас шахраї. І за будь – яких обставин зберігайте здоровий глузд і не піддавайтеся емоціям. А вразі надходження аналогічних дзвінків – просто переривайте розмову і телефонуйте до найближчого відділку поліції або на спецлінію «102». Так ви збережете і своє здоров’я, і свої статки».
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости