Новость из категории: Новини / Події

У Бурині вибухнув газовий балон в багатоквартирному будинку

Подія сталася близько опівдня в Бурині. Під час ремотно-дизайнерських робіт в одній з приватних квартир вибухнув газовий балон. На місці наразі працюють слідчо-оперативна група поліції та експерти. Як виявилось під час першочергових слідчих дій, в приватній квартирі першого поверху однієї з багатоповерхівок вибухнув балон з газовою сумішшю, залишений з вечора ремонтниками після встановлення натяжної стелі. З‘ясовано, що на момент вибуху у квартирі, окрім господаря, перебували два робітника, які мали продовжити ремонт.

Як припускає власника житла, вочевидь, один з них підійшов до балону з запаленою цигаркою. Нині двоє чоловіків, 49-річний ремонтник і 47-річний господар квартири, знаходяться у лікарні. У першого - термічні опіки 20% поверхні тіла, другого поки що обстежують. Третій чоловік медичної допомоги не потребує. Крім того, вибуховою хвилею пошкоджені вікна та двері восьми сусідніх квартир.

Наразі слідчо-оперативна група поліції встановлює причини, обставини та наслідки вибуху, вирішується питання про відкриття кримінального за ознаками ст. 196 КК України (необережне знищення чи пошкодження майна).
 
ГУНП в Сумській області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости