Новость из категории: Статті

Мішель ТЕРЕЩЕНКО про військовий стан і поточний момент у Глухові

Глухівський міський голова Мішель ТЕРЕЩЕНКО зробив політичну заяву з приводу введення воєнного стану. Як вже зазначали, введення воєнного стану в 10 областях України знайшло відгук і з боку глухівського міського голови Мішеля ТЕРЕЩЕНКА. Він оприлюднив з цього приводу, зокрема, наступну заяву, котру пропонуємо вашій увазі з несуттєвими скороченнями Україна з 20 лютого 2014 року фактично знаходиться у стані війни: Крим, Іловайськ, Дебальцево, понад 10 000 загиблих та десятки тисяч поранених, захоплення РФією та її кишеньковими утвореннями близько 10% території України... Вважаю, що військовий стан мав бути запроваджений з першого дня війни, яку розпочала Росія 20 лютого 2014 року вторгненням своїх збройних сил до Криму. Підкреслюю, ВІЙНИ, а не так званої «антитерористичної операції».

Можливо, тоді б наша держава була в зовсім іншому становищі... Агресія РФії на Азовському морі насправді є дуже серйозним викликом. …Я не почув які заходи планується здійснити за ці 30 днів (що не було зроблено за попередні п‘ять років), щоб істотно посилити військовий потенціал та обороноздатність країни? Який передбачений план дій, взаємодії з міжнародними партнерами, чи буде нарешті напрацьована стратегія повернення Криму та окупованих територій у Донецькій та Луганських областях, а також у боротьбі з п‘ятою колоною? Чи будуть розірвані міжнародні зв‘язки з агресором, прининена торгівля та накладені санкції, тощо?
 
Як вам вже відомо, проросійські сили в особі колишніх регіоналів, у минулий четверг 22 листопада 2018 р. протиправно усунули з посади секретаря Глухівської міської ради Олену Демішеву (яка під час моєї відсутності виконувала функції в.о. міського голови) і продовжують готувати шляхом неприхованих фальсифікацій відкликання та заміну 7 депутатів з нашої коаліції, щоб отримати більшість та захопити владу Беручи до уваги протиправне усунення з посади секретаря міськради, не можу дозволити, щоб Глухів залишився без очільника, особливо під час запровадження у Сумській області військового стану та можливих загострень протистоянь у місті (у т.ч. через активізацію п‘ятої колони) Тому вимушений перервати свою відпустку та допомогти моїй команді тримати удар у Глухові. Зараз це пріоритет, оскільки я і досі перебуваю на посаді Глухівського міського голови. Також націлений на створення потужного руху, який допоможе подолати існуючу олігархічно-клептократичну систему та разом з однодумцями продовжую працюватиму у цьому напрямі. Сподіваюся, констуційні права й свободи громадян не буде обмежено та вибори відбудуться, як це передбачено чинним законодавством
 
Глухівський міський голова Мішель ТЕРЕЩЕНКО


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости