Новость из категории: Новини

Юна глухівчанка Дарія Хоменко – на обласному форумі патріотичних справ

«Голос крові: ми – Українці!». – захід під такою назвою нещодавно відбувся в місті Суми. Учасниками форуму стало 145 учнів за всієї Сумської області, вихованців закладів загальної середньої, професійної, позашкільної освіти, переможців районних (міських) етапів експедицій, конкурсів, походів, що проходили в межах проекту. Результати роботи учасники форуму презентували у творчих локаціях за еколого-натуралістичним, національно-родинним, декоративно-ужитковим, туристсько-краєзнавчим, благодійним напрямами.

Від Глухівського МЦПО запрошення на форум отримала неодноразова переможниця екологічних акцій та конкурсів, вихованка гуртка «Птахи рідного краю» Хоменко Дар’я. «Мені сподобалася поїздка, - ділиться своїми враженнями від відвідування заходу дівчинка. - Форум проходив в Конгрес-ЦЕНТРІ навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету, у холі якого презентувались конкурсні роботи. Виникло багато цікавих ідей для створення своїх розробок. Пізніше ми подивились невелику концертну програму. Найбільше мені сподобався танок дівчат зі свічками. Наступним нашим кроком став майстер-клас, на якому ми створювали листівки до Дня Збройних Сил України. Мій тато військовий, тому я зробила такий подарунок, і він йому дуже сподобався.
 
Потім ми відвідали Музей грошей, де дізналися про їх виникнення, історичне перетворення, побачили долари, виготовленні з тонесенько-розкатаного золота; цікаві скарбнички; справжні монети та паперові гроші давніх років. Пізніше ми повернулися в аудиторію, де проводився майстер-клас і приєдналися до інтерактивної гри з екології. Ми спробували вирішувати екологічні завдання, пов’язані із забрудненням навколишнього середовища та знаходити способи розв’язання проблем. Я отримала позитивні враження від участі у форумі».
 
Оксана Ковальова, за мат. МЦПО


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости