Новость из категории: Новини

Глухівчани – переможці Всеукраїнської інтернет – олімпіади

354 тисячі учнів зі всієї України взяли участь у грандіозному за своєю масштабністю заході під назвою «Всеукраїнська інтернет олімпіада «На урок». Долучилися до серйозного випробування і жителі Глухова. І ось, завершилась осіння сесія олімпіади, і вже оприлюднені її результати. Учні з усієї країни мали змогу спробувати свої сили та виконати завдання з 15 дисциплін: предметів початкової школи, основ здоров’я, трудового навчання (хлопці та дівчата), інформатики, математики, української мови та літератури, англійської мови, історії, зарубіжної літератури, географії, біології, хімії, фізики, правознавства. Треба відмітити активність українських школярів: олімпіадні завдання виконали 354 учні з 5698 шкіл.

Наймасовішою стала олімпіада з інформатики – її завдання виконали 70134 учасники, на другому місці опинилася математика – 61792 учасники, а третє місце посіла англійська мова – 49393 учасники. І хоча Сумщина за результатами рейтингів не потрапила до числа тих, хто висунув найбільшу кількість учнів, та все ж таки ми взяли не кількістю, а якістю! Так, Сумську область достойно представили четверокласники глухівського ліцею – інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Честь продемонструвати свої знання з усіх предметів початкової школи випала 19-ти учням, які побажали взяти участь у заході. Зі слів вчителя Оксани Миколаївни Шкурко, кожен з її підопічних – інтелектуально розвинена і розумна дитина, а тому не було жодних сподівань в тому, що ці діти впевнено справляться з завданнями.
 
Вчителька не помилилася: дійсно, з 19-ти її учнів всі отримали нагороди – дипломи переможців. Безумовно, досягнення учнів – це досягнення їхніх учителів. Тож педагогам потрібно без вагань допомагати своїм підопічним проявити себе у будь-яких сферах! Так, взимку на школярів чекає нова сесія олімпіад, завдання якої будуть ще цікавішими! А також попереду в інтелектуально розвинених хлопчиків та дівчаток - нові цікаві конкурси від освітнього проекту «На Урок» – «Фінансова грамотність» та «Слово до слова»! Так що, долучаємось та перемагаємо!
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости