Новость из категории: Новини / Події

Погіршення погодних умов: затори на 135-му кілометрі автодороги Р61 « Батурин-Коноп-Глухів»

Багато машин не могли проїхати через снігові замети на 135-му кілометрі автодороги Р61 « Батурин-Коноп-Глухів» . Екіпажі групи реагування патрульної поліції Сумського районного відділу поліції прибули на допомогу водіям. «Наразі наші співробітники разом із працівниками ДСНС відновлюють рух автотранспорту. Допомагають водіям, чиї машини застрягли в снігу, - говорить Андрій Сердюк, начальник Сумського районного відділу поліції, - Працює спецтехніка. Все робиться для того, аби не допустити ускладнення ситуації».

В Охтирці поліцейські також допомагають водіям рятуватися із снігової пастки. Там, на автодорозі Т1705 « Грунь- Мала-Павлівка», біля с. Гнелицький Яр, стався затор транспортних засобів у кількості шести автомобілів. Ситуацію на дорогах продовжують контролювати поліцейські наряди. Поліція закликає водіїв неухильно слідувати Правилам дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки, дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостах та естакадах, відмовитися від ризикованих маневрувань.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням бути обережними на дорозі та при можливості максимально утриматись від поїздок на далекі відстані. В разі необхідності та при виникненні надзвичайної ситуації телефонувати на лінії: «101» - служба порятунку, «102» - поліція та «103» - швидка медична допомога.
 
СЗГ УМВС СУМИ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости