Новость из категории: Новини / Події

Глухівська поліція викрила зловмисників, що промишляли крадіжками магнітол

Двоє молодих жителів району, аби роздобути грошей, зайнялися крадіжками чужого майна. За недовгий час зловмисники примудрилися викрасти пару магнітол та мотоцикл, проте були швидко затримані поліцією.

Глухівська поліція викрила зловмисників, що промишляли крадіжками магнітол

В ході проведення оперативних заходів, орієнтованих на попередження майнових злочинів, працівники Глухівського відділу поліції викрили 22-річного та 17-річного жителів району, які підозрюються у вчиненні крадіжок з салонів автомобілів.

Встановлено, що в ніч на 21 грудня зловмисники, зламавши замок багажника, проникли до салону автомобіля ВАЗ-2109 та викрали атомагнітолу, дві колонки і зарядний пристрій до телефону. Тієї ж ночі хлопці примудрилися обібрати ще й автомобіль ВАЗ-2108, з салону якого теж вкрали автомагнітолу.

Крім того, поліція довела причетність старшого з зловмисників до крадіжки мотоцикла «Альфа» з приміщення гаража жителя міста Глухів. Транспортний засіб правоохоронці вилучили та повернули власникові.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» та ч.2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Слідство встановить участь і вину кожного у скоєних злочинах, а вже покарання визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости