Новость из категории: Новини / Події

21-річна глухівчанка загинула під час відпочинку у Львові

Навіть не здогадувалася уродженка Глухова Анастасія Ковальчук, що поїздка до Львова стане для неї фатальною, а останнє, що побачить вона у своєму житті – це ванна кімната орендованої квартири. Трагедія сталася напередодні старого Нового року. Настя на той час проживала разом з батьками в Києві (родина переїхала до столиці з Глухова 10 років тому). Маючи бажання провести святкові дні в місті Лева, дівчина з коханим хлопцем та ще однієї молодою парою зняли на короткий час житло та почали святкувати. Про все, що відбувалося, дівчина сповіщала своїх батьків шляхом телефонних розмов, смс та фотографій. Останній повідомлення та дзвінки мама з татом отримали від доньки ввечері, а о півдні наступного дня від правоохоронців дізналися, що Настуся знайдена мертвою в ванній кімнаті, а її хлопець – на дивані.

Батька Насті почувши таку шокуючу звістку в туж мить виїхав виїхав до Львова. Що стало причиною загибелі молодих людей, з’ясовує слідство. Справа досить заплутана, багато відкритих питань. Житло було орендоване через агентство, хазяїном значилася якась дівчина, а фактично господарем в ній був пенсіонер. Згідно з однією інформацією, дідусь проживав у цій квартирі, а коли знаходились квартиранти, то гостював у своїх дітей. Але все це суперечить здоровому глузду, адже житло зовсім не схоже на жиле - в ньому нема жодного доказу існування людини! Крім того, озвучується версія, що загиблі неправильно користувалися каміном.
 
Та батько Насті власноруч торкав його – він був холодним. Керівництво Анастасії (дівчина працювала перекладачем фільмів для дублів та в піар – компанії) вважає, що у всьому винне агентство, що здає непристосовані для житла кімнати в старих будинках. Та обіцяє добитись, щоб винні були покарані. Загибла була єдиною донькою у батьків. Поховали Настю в Глухові 14 січня.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости