Новость из категории: Статті

Свято для інвалідів Будищанського інтернату

Є люди, життя яких протікає в тих чи інших межах з якихось причин. Одна з них – це хвороба. Так, підопічні КУ СОР Будищанський психоневрологічний інтернат з нетерпінням чекали новорічних свят, адже ці жіночки змушені доживати віку в стінах соціально - лікувальної установи, і кожна розвага для них – це значна подія. Як розповіла "Кур'єру" керівник закладу Тетяна Савенко, все, що відбулось в інтернаті на протязі новорічних свят – є традицією.

«Ми проводимо заходи і на Новий рік, і на Різдво і на Св.Василя, - коментує Тетяна Іванівна. - Починаючи з 1 січня ми організували Новорічне свято з маскарадними костюмами, з врученням подарунків нашим мешканцям. 6 січня ми готували разом різдвяну кутю, яка була дуже смачна. На Різдво ми пригощалися смачними наїдками та знову отримали подарунки. А сьогодні ми засівали, а потім святкували на вулиці. Також жінки отримають подарунки, але фруктові. Ми любимо подібні заходи, адже це один зі способів реабілітації та зближення один до одного. Все це старання нашого колективу».

На запитання кореспондента, на які кошти гуляли, співрозмовниця відповіла, що на бюджетні. І уточнила, що із 139 осіб, що проживають в інтернаті, брали участь ті, які можуть за станом здоров'я, тобто приблизно 80 осіб.
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости