Новость из категории: Новини

СВІТЛЕ МІСТО: В рамках співпраці з Philips Lighting.

Восени 2018 року на запрошення відділу енергоменеджменту та підтримки підприємництва міської ради до Глухова завітали представниками компанії Philips Lighting в Україні, яка є світовим лідером у сфері мережевих світлодіодних систем освітлення ПО і послуг. Під тривалої зустрічі обговорювались напрямки впровадження в місті популярних нині методів енергозбереження та енергоефективності, сучасних технологій у сфері утримання вуличного освітлення, освітлення у навчальних і медичних закладах Глухова.

Адже саме це дає можливість отримати необхідні показники освітленості, забезпечити доступність і зручність в обслуговуванні обладнання, заощадити кошти платників податків. Тоді гості запросили Глухівську громаду до співпраці, запропонували свою допомогу на будь-якій із її стадій. А вже цьогоріч з метою підтримки заходів з енергоменеджменту в Глухові вони розрахували необхідну площу освітлення в одному з класів ЗОШ №3 та встановили на стелі класної кімнати 16 енергозберігаючих ЛЕД-світильників, забезпечивши необхідний рівень освітленості, який відповідає всім вимогам ДСТУ. Проте, такої модернізації потребує не один клас і не одна школа в нашому місті.

Медичні заклади, садочки, школи, вуличне освітлення в Глухові потребують застосування сучасних підходів і впровадження інноваційних методів енергозбереження та енергоефективності.
 
Виконавчий комітет Глухівської міської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости