Новость из категории: Статті

Опитування: «Що для вас значить День закоханих та чи відзначаєте ви це свято?»

Кореспондент газети «Кур'єр» вийшла в маси з запитанням: «Що для вас значить День закоханих та чи відзначаєте ви це свято?». Відповіді були найрізноманітнішими. Оксана, Євген та їх донечка Софійка: «Нам 24 та 26 років, ми виховуємо 3-річну доньку, і як молода сім’я, звісно ж, святкуємо такі дати як День закоханих! Відправляємо дитину до бабусі, а самі влаштовуємо романтичну вечерю з квітами та подарунками. З нетерпіння чекаємо цього дня, готуємо один одному сюрпризи!».

Володимир та Людмила, по 55 років: «Ми – люди старого гарту, а тому не приймаємо новомодних віянь. 14 лютого дня нас велике православне свято Стрітення Господня, ми йдемо до церкви та святимо воду. А ось вже для наших дітей цей день має зовсім інше значення – День закоханих. Вони його відзначають як і вся молодь».

Людмила Павлівна, 74 роки: «Я вважаю, що для молоді це свято необхідне, адже воно надихає їх на добрі вчинки та розкриває здібності, особливо – господарські. Так, дівчатка стають до плити й печуть коржики, роблять салатики. Взагалі, в житті свят мало, тому хай хоча б це відзначають!».

Сергій Галагудін, 41 рік: «Ми з жінкою обов’язково святкуємо День закоханих! Це весняне свято! Не дивлячись на те, що на календарі ще місяць лютий, природа вже пробуджується і в повітрі літає кохання. Як тут можна пропустити таке гарне свято? Я завжди дарую 14 лютого коханій дружині квіти і якийсь приємний презент. А найголовніше – дарую їй визнання в коханні. Цей особливий день не варто забувати!».

Валентина, 45 років: «Я – домогосподарка, а тому весь мій світ обмежується турботами про сім’ю. Звісно ж, чекаю свят, адже підготовка до них дає змогу втілити всю свою фантазію та творчі здібності. Ось зараз вже купила гриби та огірки на салат – неодмінно побалую коханого чоловіка смачними стравами власного приготування. А ще спечу торт – яке ж свято без нього? Такі свята, як День закоханих, потрібні. Інколи м ще й друзів запрошуємо, адже буденність набридає і хочеться святкового відпочинку!».


Оксана Ковальова



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости