Новость из категории: Новини

Генерали в Глухові

Командувачі Сухопутних військ Збройних Сил України та оперативного командування "Північ" у ході робочого візиту перевірили стан гуртожитку в 16 ОМПБ. Наразі бійці батальйону перебувають у районі проведення Операції об’єднаних сил.

Та коли повернуться, зможуть жити у казармі поліпшеного типу, яку звели ще торік. До речі, за словами військових, вони задоволені умовами проживання та новою їдальнею, яку ввели в експлуатацію найпершою. Наразі такі скоріше гуртожитки, а не казарми, будуються і в Конотопі, де дислокується 58-а окрема мотопіхотна бригада, в склад якої й входить 16-й батальйон.

Саме з метою перевірки житлових та побутових умов, стану будівництва на Сумщину й зокрема до Глухова і приїжджали командувач оперативного командування «Північ» генерал-лейтенант Володимир Кравченко та командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-полковник Сергій Попко. До слова, у нових гуртожитках для контрактників розподіл житла буде здійснюватися за принципами, прийнятими в країнах НАТО (службово-посадове житло): офіцер отримує житло на період проходження служби в цій військовій частині.

Нагадаємо, триває втілення в життя реалізація державної програми щодо удосконалення інфраструктури військових містечок бойових частин, створених після початку російської збройної агресії проти України, починаючи з 2014 року.
 
Світлана Халімоненко


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости