Новость из категории: Статті

Інкубатор з керамічним та інфрачервоним ТЕНом

Моделі інкубаторів Рябушка Smart Turbo на 120 і 150 оснащуються комбінованими нагрівачами: керамічними та інфрачервоними. Це робиться через те, що одного типу недостатньо, аби рівномірно прогрівати великий об'єм повітря. Раціонально в одній моделі об'єднати кілька найефективніших способів нагріву.

Інкубатор з керамічним та інфрачервоним ТЕНом

Каталог інкубаторів для яєць в інтернет-магазині Кроппер, переходь за посиланням: https://cropper.com.ua/ua/inkubatory/

Купити ці інкубатори можна в інтернет-магазині Cropper. На сайті також є й інші моделі з місткістю понад 100 яєць за одну закладку. Такі апарати підійдуть не тільки для дрібних домашніх господарств, а й для ферм середнього розміру. Будь-яка модель може використовуватися для різного типу яєць. Через різницю в розмірах доведеться підібрати тільки піддони з певною глибиною та окружністю комірок. Стінки з пінопласту або пластику надовго зберігають стабільну температуру всередині камери. У деяких моделях ці два матеріали комбінуються між собою для ще більшої теплоізоляції.

Переваги керамічних та ІЧ-нагрівачів

Інфрачервоні пластини (стрічки) покривають основну площу кришки. 4 керамічних ТЕНи стоять на вентиляторі. Таким чином прогріваються всі внутрішні поверхні інкубатора та проводиться нагрівання повітря. Це унеможливлює виникнення холодних зон. Саме ці зони знижують народжуваність. Переохолодження негативно позначається на розвитку пташенят.

Інкубатор з керамічним та інфрачервоним ТЕНом

Завдяки рівномірному прогріванню пташенята вилуплюються з 95-99% закладених всередину камери яєць. Даний тип інкубаторів підходить для розведення перепелів, курей, бройлерів, водоплавної птиці, індиків.

Де купити інкубатор з ТЕНом

Інкубатори з ІЧ-теном і керамічним нагрівачем можна купити на сайті Cropper. Консультанти магазину допоможуть знайти модель, яка задовольнить всі ваші вимоги до інкубатора: тип нагріву, розмір, виробник, ціна тощо. Також ознайомтеся з відгуками на сайті або на інших тематичних форумах.

Інкубатор з керамічним та інфрачервоним ТЕНом

Магазин працює в Ужгороді, Полтаві, Херсоні, Харкові, Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Вінниці, Тернополі, Києві та інших містах. При наявності товару на складі доставка займає 1-3 дні. Відправлення здійснюється Новою Поштою, Інтайм. У Харкові працює кур'єрська доставка на вказану покупцем адресу. Оплата вивантаження та занесення визначається з менеджером магазину при оформленні замовлення.

Оплатити замовлення можна при отриманні (готівкою, післяплатою) або при оформленні через LiqPay онлайн.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости