Новость из категории: Статті

Як правильно вибрати автонавантажувач?

Практично на всіх великих і середніх промислових підприємствах, складах, торгових закладах для ефективного виконання вантажно-розвантажувальних і транспортних робіт використовуються різні види складської техніки, серед яких одними з найбільш затребуваних є автонавантажувачі. Для правильного вибору такої вантажопідйомної машини потрібно враховувати цілий ряд факторів, серед яких основними є:

- вантажопідйомність;
- максимальна висота підйому вантажів;
- габаритні розміри;
- функціональні можливості;
- тип двигуна;
- тип щогли;
- тип шин;
- витрати палива;
- інші технічні характеристики:
- умови експлуатації.

Крім цього, звичайно, велике значення має і ціна автонавантажувача, яка залежить від бренду, технічних параметрів, комплектації, опцій, року випуску, технічного стану кожної конкретної моделі.

Як правильно вибрати автонавантажувач?

Як добре відомо, для переміщення більшості товарів використовують палети (піддони). Щоб піднімати, опускати та транспортувати піддони з розміщеною на них продукцією, використовують вилочні навантажувачі, у котрих основним робочим інструментом є вила. Існують досить багато різних стандартних розмірів палет, а, крім того, іноді бувають і нестандартні. Відповідно, і вила можуть мати різну довжину (зазвичай - від 0,7 до 1,2 метра), при необхідності встановлюють також подовжувачі для вил.

Шини у навантажувачів бувають двох типів - пневматичні або суцільнолиті (виготовлені з супереластику). Перші мають хороші амортизаційні властивості, тому саме такі шини краще підходять для експлуатації навантажувачів на нерівних поверхнях, підлогах з вибоїнами. А ось для рівних підлог найкращим варіантом будуть шини суцільнолиті, що відрізняються високою жорсткістю та міцністю,

Більш потужними і продуктивними є сучасні дизельні навантажувачі. Але їх, а також навантажувачі з бензиновими двигунами, можна використовувати тільки для експлуатації на відкритих майданчиках. Крім того, їх заборонено застосовувати для роботи з продовольчими та фармацевтичними товарами. Тому для роботи у закритих приміщеннях та для перевезення продтоварів або ліків підходять тільки автонавантажувачі, що працюють на електриці або на газу.

У разі будь-яких сумнівів при виборі найбільш підходящого типу і моделі, радимо звернутися до досвідчених експертів компанії «Денал Груп» (сайт - https://denal.com.ua/), котрі ось уже багато років успішно займається продажем і здачею в оренду автонавантажувачів та іншої складської техніки.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости