Новость из категории: Статті

4-річній дівчинці велосипедист наїхав на голову

Маленька Альбінка постраждала в результаті розваги молодого хлопця: отримала забойну рану голови та рану – ока. Це сталося минулої неділі на міському стадіоні «Дружба», де дівчинка була разом зі своїм старшим братиком. Про випадок Ганна Мелута, мати Альбіни, написала у ФБ: «Хочу поделиться со всеми и найти того самого молодого парня, который наехал на мою 4-годовалую дочь сегодня на стадионе. Особые приметы: стрижка "ежиком", камуфлированные штаны, в веснушках и на дорогом зелено-белом велосипеде.

Моя дочь 2 месяц носит очки: зрение 0.5 каждый глазик. Сбил и наехал на голову, больше всего пришлось на правый глаз. При этом убедился, что очки не разбиты и быстро удалился. Завтра поедем в Сумы на осмотр... А еще вспоминаю, что неделями ранее они просили у властей поддержки и обижались на горожан, что те постоянно делают замечания, не дают показать свои способности. Вот смотрите, на свои способности... Пишите в "личку".
 
Її пост активно обговорюється вже протягом доби. Автор статті поспілкувалася з мамою дівчинки. Жінка розповіла, що вже написала заяву до поліції. Що ж стосується здоров’я маленької, то після того як на неї наїхав, в понеділок батьки звозили її на обстеження до Сумської обласної дитячої клінічної лікарні. Від хірургічного втручання (зашивання рани) крихітку врятувало те, що вчора мати обробила дитині рану кремом «Спасатель», тож рвати її в Сумах вже не стали. Спеціалісти порекомендували поспостерігати за Альбінкою, аби не пропустити наслідків зіткнення з транспортним засобом. А згодом треба зробити комп’ютерне обстеження голови.
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости