Новость из категории: Новини

Лагодяться тротуари

Заасфальтовано геть розбиту ділянку тротуару по вул Шевченка, від стежки до «Каштану», в напрямку стадіонного входу.

Це викликало досить широкий позитивний резонанс в соціальних мережах. Автори постів, зокрема, звертають увагу на вигоди в пересуванні, що їх отримають молоді матусі й велосипедисти. Полеміка навколо латання доріг та ремонту тротуарів також інколи переходить у політичну площину. Так, коли на минулому тижні підновили тротуар на Терещенків, з`явилися схвальні відгуки на адресу депутата міської ради Олексія САВИЦЬКОГО, котрий посприяв у цій справі. Не забарилося і з відповіддю.

Так Олександр БУЙКОВ зазначив на своїй ФБ-сторінці наступне:

Если бы депутаты от Партии Регионов со своими сателитами БПП и Укропом пришли бы в полном составе (включая Савицкого, которому приписывают этот тротуар по ул.Терещенков) на депутатскую сессию в начале 2019 и проголосовали за развитие нашего города, то к этому моменту в Глухове смогли бы появится 5 новых тротуаров, а к концу лета закончили б укладку плиткой пешеходных дорожек сквера Шевченка, а там еще освещение и скульптурная композиция Аде Роговцевой. А так для меня это: "Из большой тучи, да малая капля".

Начальник міського відділу житлово- комунального господарства та містобудування Марія СЕГЕДА зазначила, що через відсутність бюджету комунальникам доводиться обмежуватися суто ремонтними роботами:

- Фінансування по одній дванадцятій щомісяця від минулорічного бюджету не дозволяє вести капітальне будівництво. Обмежуємося ремонтами: маємо завершити – ямковий - на головних вулицях: Путивльській, Терещенків, Пивоварова, Пушкінській.

До речі, у місті почала вирішуватися давня проблема з автостоянками. Перша – простора, закрита, з цілодобовою охороною, нічним освітленням – з`явилася на території ВЖРЕКПу. Доба перебування на ній коштує 10 гривень для легковика й 15 – мікроавтобуса або вантажівки, місяць, відповідно, 200 та 300 гривень.

Андрій КОВАЛЕНКО



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости