Новость из категории: Він та Вона

Аналіз на лютеїнізуючий гормон (ЛГ) у Києві від лабораторії IGR LAB

ЛГ - гонадотропний гормон передньої долі гіпофіза, який у жіночому організмі відповідає за секрецію прогестерону, естрогенів і формування жовтого тіла. Аналіз крові на ЛГ (лютеїнізуючий гормон) проводиться за певними показниками. Лікар дає напрямок у наступних випадках:

Аналіз на лютеїнізуючий гормон (ЛГ) у Києві від лабораторії IGR LAB

- знижений лібідо;
- ановуляторні цикли;
- тривала відсутність менструацій;
- маткові кровотечі неясного генезу;
- звичне невиношування вагітності;
- затримка статевого розвитку у підлітків або передчасне статеве дозрівання;
- затримки у рості;
- полікістоз яєчників;
- ендометріоз;
- для контролю ефективності проведеної гормональної терапії.

Підготовка до аналізу на лютеїнізуючий гормон (ЛГ)

Матеріалом для дослідження виступає венозна кров. За 72 години до аналізу необхідно виключити будь-які інтенсивні фізичні навантаження. За 1 годину до забору крові слід відмовитися від куріння. Забір крові виконується виключно натщесерце, у період з 6 по 7 день менструального циклу (в окремих випадках строки проведення лабораторної діагностики визначаються у індивідуальному порядку лікарем).

Безпосередньо під час здачі аналізу жінка повідомляє:

- день менструального циклу, тиждень вагітності або менопаузи;
- прийом будь-яких лікарських препаратів, здатних впливати на гормональний фон людини.

Розшифровка результатів фахівцями "Медичного центру ІГР" у Києві

ДНК лабораторія ІГР Лаб у Києві проводить аналіз на лютеїнізуючий гормон у з можливістю розшифровки результатів лікарями "Медичного центру ІГР". Сучасна діагностична лабораторія має новітнє обладнання, що дозволяє отримувати не тільки максимально точні, але і оперативні результати. Дослідження виконують лікарі-лаборанти з великим досвідом, що гарантує достовірність отриманих даних.

Детальна інформація про проведення лабораторної діагностики у ІГР Лаб вказана на сайті медичної лабораторії IGR-LAB.com.ua. Тут представлені орієнтовні терміни виконання аналізів, а також вартість послуг.

Якщо вас цікавить професійне якісне обстеження репродуктивних функцій організму - рекомендуємо вам звернутися за допомогою у Інститут Генетики Репродукції (Київ, пр. Перемоги 121-б). Саме тут вас обстежують кращі репродуктологи Києва, поставлять вам вірний діагноз і призначать, якщо це необхідно, правильне лікування. Чекаємо на вас у нашій ЕКО клініці та ДНК лабораторії, де ви можете здасти усі необхідні аналізи!


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости