Новость из категории: Новини

Новини коротко

Пожежна небезпека: у ліс не заїжджати

Через те, що упродовж 21 – 24 червня на Сумщині зберігалася пожежна небезпека п’ятого класу, районна постійна комісія з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ввела на минулому тижні деякі тимчасові обмеження відвідування населенням лісових масивів і лісопаркових зон, заборонивши, зокрема, заїзд до зелених масивів приватного автотранспорту та розведення багать. Як зазначається у протоколі засідання комісії протипожежні формування лісових господарств приведено у підвищену готовність.

За інформацією Глухівської РДА

«Велетень» у групі лідерів

Після більш ніж переконливої, з рахунком 3:0, перемоги 22 червня над кролевчанами, футбольна команда «Велетень» перебуває з дев’ятьма очками у групі лідерів вищої ліги обласного чемпіонату.

За інформацією ФК «Велетень»

Свято борщу

Нещодавно у заміському таборі «Сонячний» за участі школярів та вчителів трудового навчання відбулося так зване Свято борщу, під час якого діти, за підтримки своїх наставників змагалися у приготуванні мабуть найвідомішої національної справи. У програмі заходу були й конкурс малюнків, вікторина та виготовлення емблему табору.

За інформацією міського відділу освіти

На Чернеччині втопився чоловік

Як повідомили минулого тижня з глухівського підрозділу ДСНС , на Чернеччині втопився чоловік. На телефон «102» зателефонували місцеві відпочивальники, повідомивши, що він зайшов з пляжу у воду, поплив – і більше не повернувся. Їхні побоювання виявилися небезпідставними: рятівники, прибувши на місце, невдовзі витягнули з води потопельника – чоловіка 1971 року народження. Всі спроби вдихнути в нього життя виявилися марними.

За інформацією глухівського підрозділу ДСНС

І знову шахраї…

Минулої суботи черговою жертвою шахрайської афери стала 41-річна глухівчанки, якій зателефонувала на мобільний начебто співробітниця банку, і повідомила про заблокування її кредитної картки: для розблокування, мовляв, треба поміняти пін-код, а тут вже потрібно… Словом, коди доступу до картки стали відомі стороннім, і, в підсумку, невдовзі жертва отримала СМС про зняття близько 14 тис. грн. Тепер відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу (шахрайство).

За інформацією Відділу комунікації поліції Сумської області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости