Новость из категории: Новини

Новини коротко

Зустріч поколінь сільських трударів

У ТОВ «Велетень» відбулася ІІІ зустріч поколінь аграріїв Глухівщини, котрі розпочали працювати в 70 – 80 роки, й засівають щедру ниву понині. Директор ТОВ «Велетень» Надії ВАЙЛО прийняла сільських трударів, ознайомила їх з роботою свого господарства та його досягненнями, організувавши, серед іншого, й відвідування сучасного молочнотоварного комплексу з понад 2000 голів ВРХ, на Родіонівці. Наступного року аграрії Глухівщини зберуться на теренах ТОВ «Слобідський шлях» та ПП «Зажинок»

За інформацією ТОВ «Велетень»

Листівки сумнівного змісту

На минулому тижні глухівчани знайшли у своїх поштових скриньках листівки, начебто від міського голови, відверто провокаційного змісту, де глухівчан « щиро» привітали з підняттям тарифів на воду, в т. ч. й гарячу. Деякі дописувачі соціальних мереж звертають увагу: теза про гарячу воду вказує, що автор писанини не має адекватного уявлення про Глухів, де, як відомо, централізоване постачання гарячої води ВІДСУТНЄ.

За інформацією Оксани ДРУПП

Смерч і град з голубине яйце

О неділі жителі Ямполя стали очевидцями незвичайного для Сумщини природного явища. Міні-смерч кружляв містом, зриваючи шифер з будівель (на фото). Відеозапис цього природного явища в мережу виклав ямпільчанин Олександр Кізя.

До цього, 7 червня, у Шосткинському районі випав град розміром із голубине яйце, який побив городину.

Також на півночі Сумщини спостерігалися у ці дні аномальні для початку літа заморозки до 0°С, які також пошкодили бадилля картоплі, огірки і кабачки.

Сумська ОДА – боржник Південно-Західної залізниці

За даними медіацентру «Магістраль», Сумщина нині перебуває в трійці областей з найбільшими розмірами заборгованості за перевезення пільговиків у приміському залізничному транспорті. Так, за 5 місяців 2018 року Сумська обласна держадміністрація компенсувала залізничникам лише 9% від того, що належить.

Зазначається, що Південно – Західна залізниця вказувала на заборгованість за пільгове перевезення, як одну з головних причин низької якості обслуговування на залізничному транспорті в нашому регіоні.

За інформацією golos-chasu.info



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости