Новость из категории: Статті

BAS: ефективні рішення для автоматизації бізнесу

Успіх в підприємницькій діяльності досягається при наявності багатьох складових. Але усі методи ведення бізнесу мають єдину мету – підвищення прибутків при мінімізації видатків на організацію бізнесу. Заощаджувати на заробітній платі кращим фахівцям, зниженні якості послуг і товарів можна, але такі стратегії призводять до краху. Саме тому прогресивні підприємці обирають автоматизацію бізнес-процесів.

BAS: ефективні рішення для автоматизації бізнесу

Ринок IT-технологій пропонує великий вибір комплексних рішень для різних напрямків діяльності. Одне з найкращих – лінійка програмних продуктів BAS компанії Ukrainian Intelligent Technology. Ці рішення чудово зарекомендували себе у різних напрямках діяльності, забезпечили підприємцям стабільне зростання рентабельності.

BAS: поєднання стандартних комплексів з вирішенням індивідуальних потреб

Системи обліку і управління мають відповідати двом важливим критеріям: універсальність (можливість інтеграції в найрозповсюдженіше програмне забезпечення і обладнання) та врахування специфічних вимог певного напрямку та підприємства. UIT пропонує саме такі рішення. Стандартні комплекси легко трансформуються під індивідуальні потреби замовника.

Лінійка продуктів успішно застосовується в різних галузях:

- виробництво, зокрема, технічно складні спеціалізації;
- управління холдингами різних масштабів;
- торгівля;
- логістика транспортних компаній.

Ці рішення працюють комплексно. Управління торгівлею – досить складний напрямок. Розглянемо переваги BAS на прикладі специфіки цього виду діяльності:

- повна інтеграція з технологічним устаткуванням;
- підвищення ефективності ведення бухгалтерського обліку;
- контроль складських запасів;
- просте і бездоганне управління продажами та поставками товарів.

Ці рішення дозволяють отримувати дані по кожному сегменту в реальному часі з мінімальними витратами часу і оперативно вирішувати проблемні питання.

Сучасний сервіс

UIT надає клієнтам комплексні послуги. Спеціалісти компанії підберуть для вас кращі рішення з урахуванням особливостей бізнесу, встановлять програмне забезпечення і здійснять наладку. Вони проведуть навчання персоналу. Якщо в період тестування будуть виявлені недоліки, фахівці UIT допрацюють продукт до стану бездоганної інтеграції. Компанія забезпечує повну сервісну і технічну підтримку.

BAS: ефективні рішення для автоматизації бізнесу

В деяких галузях немає стандартних рішень. В таких випадках фахівці UIT розроблять унікальне програмне забезпечення для автоматизації бізнесу. Тут постійно працюють над удосконаленням продуктів і пропонують оновлення клієнтам на вигідних умовах.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости