Новость из категории: Інформація

Енергоефективний дім з дерева збірного типу "під ключ" в Україні

В останні роки все більше людей, які хочуть змінити квартиру на будинок, роблять вибір на користь каркасних котеджів для постійного або тимчасового проживання. Чи не замислювалися, чому на ринку з’явилася така тенденція? Вся справа у тому, що технологія побудови збірних конструкцій має масу переваг:

Енергоефективний дім з дерева збірного типу

1. Проектування і зведення каркасного котеджу коштує в півтора-два рази дешевше, ніж з цегли, бруса, пористих блоків. Значні суми економії досягаються за рахунок мінімізації витрат на фундамент. Конструкція збірного будинку має невелику вагу. Левову частку у ціні займає утеплювач.
2. Всесезонні котеджі з урахуванням внутрішньої і зовнішньої обробки можливо побудувати всього лише протягом 1 місяця. На будівництво будинку з цегли потрібно, як мінімум, 4-6 місяців, з бруса - 2-3 місяці. Після закінчення монтажних робіт власник може відразу ж заселятися у готове житло, адже всі без винятку збірні будинки здаються під ключ, у повністю готовому вигляді.
3. Використання сучасного утеплювача забезпечує сприятливий мікроклімат к будинку в будь-який час року. Збірні будинки відрізняються особливою енергоефективністю і дозволяють суттєво економити на опаленні у холодну пору року і на системі кондиціонування влітку.
4. Каркасні будинки Marles, виконані за сучасними технологіями з високоякісних матеріалів, мають довгий термін служби. Виробник надає офіційну гарантію на кожну споруду.

Проекти каркасних збірних будинків від словенського виробника

Компанія Єловиця - єдиний офіційний представник словенської компанії Marles в Україні. Фахівці компанії пропонують каркасну житлову нерухомість - одне або двоповерхові будинки різної площі та квадратури. Особливість котеджів Marles - на виході клієнт отримує функціональне, практичне житло, яке обходиться на порядок дешевше, ніж будівництво аналога з цегли.

Верхні поверхи каркасних будинків найчастіше оформляються у вигляді мансарди із «скошеними» стелями. Самі будинки монтуються з уже готових конструктивних елементів - стін, з вмонтованими до них вікнами та дверима.

Квадратура будинку може бути будь-якою. На сайті компанії Єловиця представлені типові готові проекти каркасних будинків. За бажанням замовника може бути розроблений індивідуальний дизайн-проект або внесені деякі зміни у вже готові проекти.

Серед великого асортименту каркасних збірних будинків можна вибрати цікаві варіанти з різними особливостями:

1. З двома виходами на обидві сторони будинку.
2. З відкритою або закритою верандою.
3. З виносним балконом.
4. З панорамним склінням.
5. З просторим ґанком, на якому можна розмістити обідній стіл зі стільцями.
6. Під запити замовника будь в будь-який проект можуть бути внесені коректування.

На сторінках сайту компанії Єловиця представлена ​​докладна інформація про проекти каркасних будинків, реальні фотографії та детальний опис кожного будинку. Ви можете переглянути дані і оцінити усі переваги каркасної житлової нерухомості.

Фахівці компанії Jelovica готові представити відповіді на всі питання, що цікавлять і докладніше розповісти про саму технологію каркасного будівництва будинків. Вже сьогодні у вас є можливість замовити будівництво котеджу під ключ за самою вигідною ціною, яка буде відрізнятися не тільки відмінною якістю, а й стильним сучасним видом.

Каркасні будинки під ключ Marles від jelovica.ua - це відмінна інвестиція і унікальна можливість стати власником заміського котеджу в найстисліші терміни.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости