Новость из категории: Культура

Військові співали на ганку Міського Палацу культури

Напередодні концерту Скрипки на міському стадіоні «Дружба» у нашому місті відбулося може не така феєрична, але, тим не менш, теж досить помітна подія – виступ військових музикантів 58 мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана ВИГОВСЬКОГО.

Вони дали концерт опівдні, на ганку міського палацу культури.

Ось що розповіла про сам творчий колектив, його діяльність та досягнення продюсер колективу, помічник заступника командира бригади з морально – психологічного забезпечення Ганна КРИВУНЬ:

- Ми завітали до вашого міста, щоб подарувати виступ військового оркестру та кавер - гурту «Даггер», а також виявити охочих до контрактної служби і дати роз’яснення щодо умов контракту. Разом з нами були представники місцевого військомату та 16 батальйону. Наш оркестр святкуватиме у вересні третю річницю. Його учасники – військові з профільною музичною освітою. На базі оркестру було створено й кавер-гурт «Даггер», до складу якого входить дев’ять музик ( у оркестрі – 16 – авт.) - щоб бути мобільнішими - у повному складі, як розумієте, виступати не завжди зручно. Виїжджаємо й у зону ООС, і виступали нещодавно у львівському театрі імені Заньковецької. Географія виступів включає і столицю, й, звісно, місця дислокації наших підрозділів.

Музики з бригади імені Виговського привернули увагу багатьох глухівчан. Вони розташувалися напроти, у затінку каштанів та лип, і радо вітали кожний номер, бурхливо аплодуючи. Від імені міської влади до військових звернулася зі словами подяки заступник міського голови Маріанна ВАСИЛЬЄВА.

Вл. інф.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости