Новость из категории: Спорт

Вшанували кращих спортсменів

День фізичної культури та спорту, на який чекаємо цими вихідними, відзначається нині у дещо незвичному форматі. Головні урочистості цього разу, на прохання самих спортсменів, були перенесені на четвер, у міський палац культури. Офіційній частині передували показові виступи колективу центру активного відпочинку та дозвілля «ДОДЗЬО». А святкову церемонію розпочав начальник профільного відділу – молоді та спорту – Михайло ПЛОТНИЦЬКИЙ, привітанням глухівського спортивного активу: - Шановні представники фізичної культури та спорту, вчителі, тренери, представники фізкультурно-спортивного руху.

Наша талановита молодь! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. Ви робите неабиякий внесок у соціально-економічний розвиток міста, та засвідчуєте свій рівень на найпрестижніших, в тому числі й міжнародних змаганнях. Бажаю вам подальших спортивних успіхів, віри в себе, злагоди. Здоров’я, і, взагалі, всіляких гараздів. Після такого теплого напуття головний молодіжно-спортивний керівник нагородив відзнаками за успіхи в опануванні бойовими мистецтвами вихованців згаданого центру Анастасію МІНЬКОВСЬКУ, Родіона ЛІСНИЧОГО. Микиту НАЛИВАЙКА, Дениса СМОЛОВИКА, Катерину ЛАТУ, Миколу ПРИГАРУ, Вікторію ЧУЖЕНКО, Софію КАШАРУ; голову батьківського комітету Тетяну МАРТИНЕНКО, тренерів Ігоря КУЧЕРА та Олега ЛАТУ. Далі, після представлення головних спортивних колективів Глухова на сцену вийшла для привітань та нагороджень в. о. міського голови Олена ДЕМІШЕВА. У своєму вступному слові вона зазначила наступне: - Сьогодні тут зібралася спортивна родина нашого міста: чудові, молоді, активні глухівчани. Дійсно, у Глухові багато спортсменів, якими слід пишатися. Бажаю їм наснаги. Того ж самого бажаю і тренерам батькам.

Шановні батьки, дуже вдячна вам за підтримку діточок. До речі, у нас є, можна сказати родинні спортивні підряди: Колтакових, Романенків, де спортивні здобутки старших поколінь знаходять гідне продовження у нащадків. Вони розвивають, підіймають на новий рівень і окремі види спорту, і глухівський спорт взагалі. Бажаю і їм, і всім глухівським спортсменам миру, добра, нових успіхів, досягнень. Далі знову вручалися нагороди. Їх отримали, зокрема, глухівські біатлоністи Ганна СИТНИК, Тетяна ПРОДАН, Богдан ПОТАПЕНКО, Роман БОРОВИК, Денис НАСИКО, Віталій ДЕМИДЕНКО. Анна КРИВОНОС. Владислав ГОНЧАРЕВСЬКИЙ, Аліна ЄРЕМЕНКО, Ксенія КРАВЧЕНКО, Анна ГАВРИЛЕНКО, Дмитро САВРАЦЬКИЙ, Софія ТИХОНОВА, Катерина КАРАБУТА; їхні тренери Олександр МОСКАЛЕНКО та Наталія ТИХОНОВА. Потім на сцену виходили представники відділення шахів ДЮСШ: Анастасія КЕЛЬБАС, Ігор і Діана СЕНЧЕНКИ, Олексій ШУМИЦЬКИЙ, Андрій КАПЕЦЬ. Відзначили і юних боксерів Микиту КУКЕЛКА, Дарину ШАМАН, Сергія ЄРЬОМІНА, та їх тренера Євгена КАЛИНОВСЬКОГО. Не забули й про представників настільного тенісу, зокрема Анастасію МЄШКОВУ, Марію ЄРМАКОВУ. Сергія КУЗЬМІНА, Артема РЯБКА, Кіри ЛЕВШЕНЮК, Данилу ШПАКОВА. Відзначили й плідну роботу футбольного тренера Дмитра ГАВРИША та його хлопців – команд 2005 та 2008 рр. народження. Що вибороли, відповідно, «бронзу» обласної першості. Та перемогли у змаганнях шкільної футзальної ліги. Окремої пошани вдостоїлась «зірка» глухівського технічного спорту Дмитро БОРЩ. Далі директор ППК ГНПУ Олександр РЕБЧЕНКО вручив відзнаки за популяризацію та розвиток спорту у Глухові викладачеві фізкультури агротехінституту Віктору ГОЛОЛОБОВУ та групі студентів: педуніверситету – Олегу ЄРМОЛЕНКУ та Катерині СКОРОЗВОН, агротехінституту В'ячеславу НАУМЕНКУ, Євгену БІЛОУСОВУ, Юліані ГОЛУБ. Було відзначено й виконуючого обов’язки кафедри безпеки життєдіяльності ГНПУ імені Довженка Андрія КОВАЛЬЧУКА, викладача фізкультури цього ж вишу Марину ЗАЛЮБІВЕЦЬ, студенток профтехколеджу зі звучним іменем Аліна - ЄРЕМЕНКО та НАУМЕНКО, шкільних вчителів фізвиховання Сергія АРТАМОНОВА та Тараса ГОРОБЦЯ. За розвиток та популяризацію пауерліфтингу отримав подяку колектив спортивного клубу «Гармонія», та його вихованці Артур ЗАЛЬОТОВ, Іван КОЛТАКОВ, Катерина ПОЦЕЛУЄВА, Андрій СТЕПАНОВ, Ігор ІВАНЧЕНКО. Відзначено й студію пол –денсу «Фрідом» на чолі з Зоряною СТЕЦУН – БАБИК, та її вихованців – призерів і призерок національних змагань: Ольгу ОСТАПЕНКО, Таісію РОМАНЕНКО, Настусь – ВЕЛИКОСВЯТ і КИКЕЛЮ, Дениса САКУНА.
 
На сцену для нагородження підіймалися цього дня й ветерани глухівського спорту: Олександр СІМАК, Катерина ШВЕДОВА, Іван ПОЦЕЛУЄВ, Микола СУГОНЯКО. За популяризацію різних видів силових єдиноборств нагородили ВПК «Мужність». Разом з його керівником – Кирилом ЯЩЕНКОМ, тренерами Андрієм МОВЧАНОМ і Вікторією ЯЩЕНКО привітання приймали найкращі вихованці клубу Вікторія ЦИБАТА, Олександр ВОЛОВИК, Богдан РЕВА, Максим ПАВЛИК, Денис БОЛБОТ, Жасмин СКОРОБАГАТА, Анастасія ГОРЯНІНА. І, нарешті, настала черга прийняти щирі вітання теплі слова визнання та відзнаки спонсорам: Надії ВАЙЛО, Володимиру КОСТЮКОВУ, Федору ШУТКУ, Олександру СЛІПЕНКУ, Михайлу СЕГАЛОВУ, Володимиру ДОВГАЛЮ. На адресу кращих спортсменів та представників фізкультурно-спортивної спільноти Глухова звучали музичні привітання Сергія ІВАНЧЕНКА, Юлії ДЕМИДЧИК, Аліни КОВАЛЕНКО, Романа ДЗЕКЄЛЄВА (він же ведучий), Наталі ШКОНДИК, Тетяни КАРПЕНКО та студії «Добрий вечір», Євгена СТАНКЕВИЧА, Сергія НОВОБРАНОГО, хореографічного колективу ППК ГНПУ.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости