Новость из категории: Новини

Новини коротко

Ініціатива активної молоді агротехінституту

З ініціативи центра молодіжної політики ГАТІ СНАУ До Дня партизанської слави, тобто 22 вересня, студенти вишу упорядкували поховання партизанів, зокрема командира Глухівського загону Петра Леонідовича Кульбаки та його начальника штабу Івана Єрофійовича Лисиці. Не залишилися поза їхньою увагою і могили викладачів, ветеранів педагогічної праці: Валентина Аркадійовича Свєтогорова, Василя Олексійовича Зуєва та Миколи Дмитровича Білобаби.

За інформацією ГАТІ СНАУ

Глухівські біатлоністи захищатимуть честь Сумщині на національному чемпіонаті

На чемпіонат України з літнього біатлону, старти якого відбуватимуться з 20 по 25 вересня у Чернігові за участі дорослих спортсменів Сумщину, в числі інших представлятимуть глухівчани Анна Кривонос, Денис Насика, Роман Боровик, та Владислав Гончаревський. Оскільки спортсмени зі складу національної збірної, за регламентом чемпіонату, можуть узяти участь лише у двох видах гонки, до решти змагань залучатимуть менш досвідчених біатлоністів.

За інформацією міського відділу молоді та спорту

Невдало розминулися

На минулому тижні на трасі Кіпті-Бачевск невдало розминулися Форд Мондео тп вантажівка, частина тормозної системи якої відлетіла і травмувала пасажирку Форда , спричинивши ,зокрема, відкритий перелом нижньої щелепи та ушкодження артерії. Постраждалу госпіталізовано до реанимації Кролевецької ЦРБ, а поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу ( порушення правил безпеки дорожнього руху) . Вл. інф.

Диких тварин вакцинуватимуть з неба

На Кролевеччині в вересні – жовтні за допомогою авіації проводитиметься пероральна вакцинація диких хижаків проти сказу. У місцевому відділення Держспоживслужби зазначили, що принада з вакциною являє собою щільний прямокутний предмет розміром приблизно з сірникову коробку , та блістером всередині. Стороннім не рекомендують піднімати з землі або розбирати ємність з принадою, оскільки це може бути небезпечним для їх здоров’я.

Вл. інф.

Потяг Хутір-Михайлівський – Есмань скасовано, остаточно

На ділянці Хутір-Михайлівський – Есмань курсував вантажно-пасажирський потяг у складі вантажних та одного пасажирського вагонів. На сьогодні тут закрито рух для проведення вантажної роботи. Поїзд відмінено й відновлення його курсування не планується.

В «Укрзалізниці» порадили пасажирам користуватися альтернативними видами транспорту.

За інформацією «Укрзалізниці»



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости