Новость из категории: Новини

Новини коротко

Горіло на Пивоварова

Сьомого листопада о 06:12, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку по пров. Пивоварова. Про пожежу сигналізував власник, який відчув різкий запах диму в приміщенні. На місце направили черговий караул 19 – ї Державної пожежно – рятувальної частини - 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу.

По прибуттю було встановлено сильне задимлення від вигорання квадратного метру стелі та покрівлі. До того ж, виникла загроза поширення вогню на решту будинку. Тож рятувальники провели часткове розбирання покрівлі будинку для виявлення прихованих осередків горіння.

О 06:36 загоряння локалізували, а на сьому ранку – повністю ліквідували.

Не дали пожежі розгулятися

Другого листопада стартував сезон зимового полювання

О суботі 9 листопада, близько десятої, на лінію екстреного виклику 101 від випадкового перехожого надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по Київському Шляху. Туди відбув черговий караул 19 Державної пожежно – рятувальної частини. Загалом було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу. На момент їхнього прибуття у помешканні горіли вікно та підвіконня. Вогонь ось-ось мав поширитися на решту споруди.

До сімнадцятої загоряння локалізували, а десь опів на шосту – повністю ліквідували, не допустивши його подальшого розповсюдження.

За інформацією пресс-служби Управління ДСНС України у Сумській області

З ознаками заміни номеру кузова…

П ід час перевірки «Range Roverа», на якому в’їжджав до України через МП «Бачівськ» громадянин Вірменії, прикордонний наряд виявив ознаки знищення та заміни ідентифікаційного номеру кузова. Наразі транспортний засіб 2002 року випуску вилучений поліцією для проведення подальшої перевірки. До компетентних служб направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КримінальногоКодексу (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

… і причепа

Дещо пізніше, оглядаючи в пункті пропуску «Бачівськ» вантажівку «Renault», яким в’їжджав до України громадянин Росії, прикордонний наряд виявив ознаки знищення або заміни ідентифікаційного номеру причепа. Наразі транспортний засіб вилучений поліцією для проведення подальшої перевірки. Направлено відповідне повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого згадуваною 290 статтею Кримінального Кодексу.

За інформацією ДПСУ

Фініта ля… Сумщина – вже зовсім не «цукрова» область

Ц ього року розпочався демонтаж єдиного зі вцілілих на Сумщині цукрового заводу, в Миколаїці, Білопільського району. Ще влітку тут викорчували плити та вивезли устаткування . Наразі проводиться демонтаж будівлі. Директор Департаменту агропромислового розвитку Сумської ОДА Олександр Маслак поінформував, що торік цукрозавод у Миколаївці переробив 65,5 тис. т цукрових буряків та виробив 11 тис. т цукру, тоді як позаторік було перероблено 200 тис. т сировини й отримано 23,5 тис. т солодкого продукту. Потреби області в цукрі становлять приблизно 30 тисяч т, тож підприємство їх в основному забезпечувало. Підприємство закінчило минулий рік із понад 100-мільйонними збитками й досі не розрахувалося з боргами. Тому цієї осені завод не мав працювати. Втім, про демонтаж не йшлося.

За інформацією Куркуль соm .

Хліб від глухівських церков

Нещодавно завдяки наданій благодійній допомозі від церков міста Глухова мультидисциплінарною бригадою районного територіального центру соціального обслуговування роздано хліб людям похилого віку, котрі обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома в Шалигиному, Ходиному, Стариковому, Сварковому та Заруцькому.

За інформацією Глухівської РДА

Ольга Сумська виступить у Шостці

Відома українська акторка анонсувала свою участь у постановці «Майстра та Маргарити» в Шосткинському Центрі естетичного виховання «Юність». Вона зіграє одну з двох головних ролей - звісно ж, не Майстра. Премьєра спектаклю відбудеться 4 грудня.

За інформацією «Шостка Інфо»

Каміння зверху, не з неба - з даху

Саме з такою проблемою зіткнулися мешканці багатоквартирного будинку по Курлука, 1/1, 3. Там біля під’їзду постійно падають уламки фасаду, піддаючи мешканців несмішній загрозі. Звісно, вона є особливо актуальною для дітей, в силу їх рухливості та нерозважливості. «Ось так на вул. Курлука, 1/1, 3-й, гуляють діти біля під’їзду, коли на голови падає каміння з будинку, респект комунальним службам!», — пише Максим КРИКУНОВ у Фейсбуці. Гадаємо, респекту й уважухи заслуговують не стільки комунальники, скільки місцеве ОСББ, або обслуговуюче підприємство, а за великим рахунком – мешканці будинку, які не до кінця усвідомили, що тримаючи будинок на правах приватної власності, багато в чому є ковалями власного щастя - і безпеки

За інформацією соціальних мереж



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости