Новость из категории: Статті

Модульні м’які меблі: сучасні нестандартні рішення

Модульні м'які меблі - це універсальні комплекти меблів, які виробляються окремими модулями. Найвагоміша перевага таких виробів кроється у тому, що комплектація обирається під індивідуальне замовлення кожного клієнта.

Як правило, такі меблі можуть включати в себе наступні елементи: журнальні столики, крісла, дивани різноманітних видів і так далі. Експерти меблевого інтернет-гіпермаркету МебельОк підкреслюють, що сучасні виробники меблів пропонують неймовірно функціональні різноманітні комбінації м'яких модульних меблів на замовлення.

Які вони: сучасні модульні меблі?

Модульні м’які меблі: сучасні нестандартні рішення

Перш за все, такі меблі будуть гармонійно поєднуватися з будь-якими елементами декору, оптимально заповнять вільний простір будь-якого приміщення, подарують комфорт і втілять приємну атмосферу в будинку або офісі. Переваг у таких виробів досить багато:

- Вони сучасні і технологічні. Якщо розглянути модулі серії у будь-якого вітчизняного чи закордонного виробника, то відразу стає зрозуміло, що вони створені дарувати комфорт. Сідаючи на диван або в крісло, користувач буквально занурюється в атмосферу затишку і зручності, не змінюючи свого стилю;
- Наповнення матраца таких виробів дає можливість кожному користувачу повноцінно відпочивати у будь-який час доби, як в положенні сидячи, так і лежачи;
- Анатомічний рельєф посадки забезпечить хребту користувача повне розслаблення;
- Дизайн сучасних серій здатен підкорити серце навіть найбільш вимогливого клієнта.
- Комплекти модульних меблів можна виготовити з кутового дивана, крісла та журнального столика.
- Модульні меблі функціональні та практичні. Такий диван, виконаний з декількох модулів, може трансформуватися в повноцінне двоспальне ліжко.

Економія простору і універсальний функціонал - це те, що вносять в кожен будинок модульні меблі. Крісло з таких серій гармонійно доповнить інтер'єр і дозволить розмістити ще одного гостя на ніч, оскільки крісло розкладається і з поставленим поруч пуфом є ​​комфортним місцем для сну.

Модульні м’які меблі: сучасні нестандартні рішення

Декорована елементами під дерево. Деякі модульні серії додатково декоруються натуральним деревом. Благо чинність такої обробки перетворює м'які меблі на витвір мистецтва, які є ще практичним і зносостійким в експлуатації. Оздоблення поверхонь під дерево зробить можливим не тільки комфортний відпочинок на дивані або кріслі, а також буде відмінним місцем для роботи.

Оригінальність виконання. Всі модульні меблі сучасних виробників унікальні за своїм зовнішнім виглядом і за технічним наповненням. Кожен виробник намагається використовувати інноваційні механізми, високоякісні тканини і наповнювачі. Є вишукані класичні модулі, а є сучасні стильні комплекти в стилі мінімалізм.

Експерти меблевого інтернет-магазину mebelok підкреслюють, що сьогодні взагалі є можливість поєднувати модулі з різних серій виробів, створюючи досить незвичайний дизайн.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости