Новость из категории: Культура

Сім секретів друку книг

Сучасні методичні матеріали випускають у вигляді навчальних посібників, надрукованих на якісному білому папері. Вони є основоположною частиною навчання у будь-якому ВУЗі. Така продукція є носієм найбільш сучасної, свіжої та актуальної інформації. Серед великої кількості різноманітних підручників значно легше знайти найбільш доцільний до вимог та тематики посібник. Для того, щоб ваші книжки були не тільки скарбницею знань, а ще й сучасні та яскраві зовні, важливо ретельно відноситись до вибору типографії, яка якісно та своєчасно виконає друк книжок за вашим замовленням у необхідній кількості.

Сім секретів друку книг

Скарбниця знань та інформації – підручник виконаний за сучасними технологіями


Сьогодні найбільш актуальний формат для друку книг – це А4 та А5. Типографії для тиражування підручників використовую щільний папір (від 90- 150 гр/м) двох видів:

- офсетний;
- крейдований.

Сучасні книжкові вироби відрізняються своєю практичністю, якістю та солідним дизайном. Їх виготовляють, як в м’якій (що значно зменшує собівартість продукту), так і в твердій палітурці (подовжує термін служби виробу).

Для скріплення посібників використовують:

- термоклей;
- палітурку з металевою або пластиковою пружиною;
- брошурування.

Собівартість підручників безпосередньо залежить від кількості сторінок та якості використаного паперу, а також від вартості супутніх матеріалів. Друк підручників виконується у повнокольоровому або у чорно-білому форматі (зниження вартості товару). З метою отримання повної інформації та розрахунку ціни замовлення достатньо он-лайн заповнити форму, і професіонали зателефонують для уточнення необхідної інформації.

У чому полягають секрети видавництва?


Компанія Univest Advertisg Production виконую друк книг, використовуючи сучасні цифрові машини HP Indigo 5500. Завдяки чому ви гарантовано отримуєте:

1. Якісне цифрове друкування.
2. Оперативний випуск необхідного тиражу (близько 50% замовлень виконуються протягом 24 годин).
3. Можливість друкувати мінімальними партіями.
4. Натуральну передачу кольорів, завдяки налаштованим профілям друку та використання якісних фарб.
5. Порізку, ламінацію, біговку, висічку, брошурування, PUR-палітурку на одному виробництві.
6. Виділення та індивідуалізація кожної сторінки у виробі.
7. Можливість вносити корективи в будь-який момент друку.

З професіоналами своєї справи легко заощадити свої кошти, достатньо завантажити і передати фахівцеві ваші основні вимоги до макету та зберегти кошти і час на внесенні правок, при розробці дизайну книги.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости