Новость из категории: Він та Вона

Сучасний дизайн інтер'єру спальні у стилі мінімалізм від дизайнера Ірини Карликової у Києві

Мінімалізм у інтер'єрі створює візуальний ефект просторого, відкритого, сучасного і наповненого світлом простору. Таке відчуття складається завдяки переважанню світлих тонів, відсутності зайвих меблів, мінімальної кількості перегородок і рясному освітленню.

Сучасний дизайн інтер'єру спальні у стилі мінімалізм від дизайнера Ірини Карликової у Києві

Поділ кімнати на зони виконується переважно за рахунок вмілого використання візуальних ефектів. Невагомості і креативу обстановці надають креативні інтер'єрні предмети, декор, стильні меблі.

Особливості дизайна інтер'єру у стилі мінімалізм від дизайн студії Ірини Карликової

Авторський дизайн інтер'єру у стилі мінімалізм у став надзвичайно популярний не тільки у країнах Європи, а й в Україні. У далекому минулому він був розроблений німецькими та голландськими дизайнерами, які привнесли до нього лаконічність форм, комфорт, практичність, креативність і декоративність одночасно.

Особливо актуально і доречно мінімалізм виглядає на кухні або у вітальні, а також в іншій кімнаті. Тут він проявляється у переважанні світлих тонів, великій кількості вільного простору, мінімальній кількості громіздких елементів. Основні відмінні риси сучасного мінімалізму:

- Простота і простір. Дизайн спальні у стилі мінімалізм неможливо собі уявити без простору. Однак, він повинен бути продуманий і не створювати відчуття незатишності. Ідеально реалізований інтер'єр у стилі мінімалізм - це максимальний комфорт при мінімальній кількості деталей.Це відпочинок і комфорт, який відчувається у будь-якій частині спальні.

- Світло. Освітлення у інтер'єрі спальні грає ключову роль. Продумана система освітлення здатна підкреслити красу площин, візуально розширити простір, створити відчуття легкості, виділити окремі елементи кімнати - наприклад, ліжко у спальні.

- Натуральні фактури. Мінімалізм при оформленні спальні у будь-який інший кімнати не терпить наявності як такого декору, в прямому розумінні цього слова. Цікаві акценти у приміщенні створюються завдяки іншим прийомам і елементам - декоративної штукатурки, цегляній кладці, натуральним тканинам, незвичайним деталям з дерева.

- Світлі тони. Класика мінімалізму у інтер'єрі - білий, сірий, світло-блакитний відтінки. Іноді для створення контрасту може використовуватися чорний у вигляді не дуже частих вкраплень.

- Проста і функціональна меблі. При мінімалізмі у спальні ви не побачите громіздких меблів, які захаращують простір. Кожен елемент продуманий до дрібниць. Присутня мебля не відрізняється особливою витонченістю і тим більше розкішшю. Простота - її головна особливість. Ліжко, комод, полиці - основні елементи, які відмінно поєднуються один з одним і доповнюють загальний дизайн спальні.

- Ще одна відмінна риса спальні у стилі мінімалізм - всі речі зберігаються на своїх місцях - у шафах, на полицях, у комоді, а навколо панує ідеальний порядок.

Незважаючи на суворі правила і особливості мінімалізму, при оформленні спальні або іншої кімнати в цьому стилі ніщо не обмежує фантазію. Так, замість популярного білого кольору можна використовувати пару цікавіших світлих відтінків і один більш контрастний яскравих для створення акцентів.

Шукаєте цікаві рішення для інтер'єру спальні у стилі мінімалізм? Сміливо звертайтеся до дизайнера інтер'єру Ірини Карликової. Професіонали створять індивідуальний дизайнерський проект для оформлення спальні у квартирі або будинку, незалежно від її площі. В процесі роботи будуть враховані побажання і бюджет клієнта. Ви зможете бути точно впевнені, що кінцевий результат перевершить всі ваші очікування.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости