Новость из категории: Інформація

Скіналі - меблеве нововведення

Багато покупців прагнуть створити привабливий дизайн інтер'єру і бажають зробити кожну кімнату свого будинку унікальною і неповторною.

Кухня в цьому випадку не є винятком. Зараз існує безліч модних трендів, які дозволять покупцям втілити в реальність будь-яку задумку.

Одним з яскравих прикладів актуального на сьогоднішній день декорів по праву може вважатися скіналі - своєрідний кухонний фартух, який, всупереч очікуванням, відрізняється від знайомого вироби.

Скіналі - меблеве нововведення

Що це таке?

Самі по собі скіналі представляють собою декоративні панелі з фотодруком. Зараз цей напрямок вважається одним з найбільш поширених і часто запитуваних серед покупців.

Ці елементи декору мають масу переваг, за рахунок яких вони і оточені такою популярністю.Саме слово скіналі має на увазі досить великий спектр значень, оскільки цей же термін можна з легкістю застосовувати для позначення скляних вертикальних вставок в міжкімнатних дверях, декоративної обшивки стін і навіть стелі.
 
Скінали на стелі

Найчастіше скіналі представляють собою скляні панелі з нанесеним на них малюнком. Однак все частіше трапляється так, що такий ж друк можна зробити на будь-якій поверхні, яку тільки побажає одержати замовник.

Сьогоднішнє сучасне обладнання робить можливою друк на склі, акрилі, МДФ, ДСП, дереві, металі, пластику і багатьох інших поверхнях.Переваги і недолікизрозуміло, що скіналі, виконане на тій чи іншій поверхні. відрізняється своїми плюсами і мінусами.

Так, скло вважається досить міцним матеріалом. Фарбовані скляні панелі призначені переважно для зберігання всередині приміщення і не часто можуть витримувати різкі перепади температури і вологості повітря. Здійснити друк на склі можна декількома способами.

Зараз особливою популярністю користується ультрафіолетовий друк, який відрізняється такими перевагами:екологічність;практичність (чорнило миттєво висихають і не зможуть залишити свій слід на будь-який інший поверхні);стійкість.

Скіналі - меблеве нововведення

Скінали на дверцятах шафи-купе

Зрозуміло, що розмір такої декоративної панелі обмежується тільки бажаннями і матеріальними можливостями покупця. Багато рекомендують віддавати перевагу великогабаритним скляним панелям, оскільки так ризик виникнення грибка в просторі між плитками зводиться до нуля.

Скло дуже просто мити спеціальними засобами.Скінали на основі МДФ і ПВХ відрізняються довговічністю і міцністю. Також її монтаж легко можна здійснити самостійно, не залучаючи при цьому фахівців.

Однак з такими декоративними елементами варто бути акуратніше, оскільки вони часто схильні до негативного впливу вологи і легко псуються від механічних пошкоджень.

Завдяки своїм особливостям і помітних особливостей, скіналі можуть з легкістю втілити в реальність будь-яку задумку споживача.

За рахунок цього кожен бажаючий отримає унікальну можливість створити авторський дизайн інтер'єру, який би точно відповідав його перевагам і вимогам.

До речі, інформацію про меблеві склади у місті Глухові можна отримати за цим посиланням: https://moyamebel.com.ua/ua/contact/sumskaya/gluhov.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости