Новость из категории: Статті

Hlukhiv Fake News: Нотатки божевільного: «Данкор онлайн» - Бурлака

А у алжирского бея на носу шишка!
Н. В. Гоголь «Записки сумасшедшего»

Нещодавно у соціальних мережах Глухова спалахнув гучний скандал. Він почався 23 січня, о 22:17, з появи в розділі «Блоги» сумського видання «Данкор онлайн» статті, під якою стояв підпис «МикоЛАЙ ЗАХАРЧЕНКО». Відповідний акаунт було створено того-ж дня.
Стаття дуже невелика: 

КОМЕНТАР ВІД ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА ОБЛАСНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ГАЗЕТИ "Кур'єр + ТРК Глухів" Миколи ЗАХАРЧЕНКА:

 

Хтось явно з'їхав з глузду, але з психікою у мене все гаразд, а тому подібну маячню написати не міг. При всій можливій різниці у наших політичних поглядах, ніколи навіть близько на думці не мав так зухвало та нахабно висловлюватися проти Ірини Терещенко чи Олексія Ткаченка, або отця Олексія, тим більше Кирила Ященка, вихованці якого проходять службу на Донбасі. Налаштований до них цілком лояльно, ба, навіть більше - співчуваю їм, оскільки постраждали від чиєїсь підлоти, політиканських інтриг. З «Данкором» ніколи не співпрацював та навіть більше, до тепер не знав про існування такого сайту.
Невдовзі після появи фейку мав бесіду із людиною глибоких патріотичних переконань, яка дуже допомагала і допомагає дієвим чином нашій армії, бійцям на Донбасі – Надією Олексіївною ВАЙЛО. В 2014 році вона організувала та очолила ГО «Наш Дім Глухівщина». Глухівчани й досі пам’ятають про численні заходи, мітинги, автопробіги в яких брала участь Надія Олексіївна в знак підтримки єдності України за що їй дуже поважаю. А тут раптом, і вона вже, як пишеться в статті, стає прихильником "руського міра". Мабуть, у автора щось із логікою, писати любовні романи в нього все ж таки краще виходило.

 

Ми прекрасно порозумілися. Вона все зрозуміла, чиїх це рук є відношення до брудного пасквіля.
Пишу заяву до СБУ - щоб там розібралися з політичною провокацією, що, певен, має на меті розширити політичний конфлікт, дестабілізувати ситуацію в місті, посіяти нові зерна розбрату серед глухівчан.
Також звертався і до «Данкора» за роз’ясненнями, коли пояснив хто я –перервали розмову і кинули слухавку, додавши що подальше спілкування можливе тільки у письмовому вигляді.
Не встигло, образно кажучи, висохнути чорнило на данкорівських шпальтах, о неділі, близько вісімнадцятої, FB-сторінку колишнього глухівського мера Юрія БУРЛАКИ прикрасив ось такий колоритний пост:

 

Шановний Юрій Олександрович, за це можете не переживати, я вже звернувся до Служби Безпеки та сподіваюсь на їх втручання і притягнення замовників та виконавців до відповідальності.

 

 

Після даного посту Юрія Бурлаки, що напевно й розраховувався на охоплення якомога більшої аудиторії у FB, та критики у мій адрес, судячи з лайків дехто все таки спочатку і «повівся» на цей інформаційний вкид.

Далі до публікації Юрія Олександровича підключились з коментарями його «любі друзі» та фейки.


Всю цю гидоту не має бажання цитувати, її там дуже багато, тож хай вона там і залишається - на сторінці Юрія Олександровича, який це збирає та плодить.

 

На останок хочеться зацитувати героя Гоголя – Аксентія Поприщіна, який наприкінці повісті, на повну занурившись у вир божевілля, зазначає: «А у алжирского бея на носу шишка». Та воно й так прекрасно зрозуміло, хто у цій фейковій історії справжній алжирський бей.

ЗАМІСТЬ ПІСЛЯМОВИ: Алла РЯБУХА = Ольга ПАВЛЕНКО?

Останніми днями з різних джерел стала надходити інформація щодо причетності Алли Петрівни до писанини з акаунту т. зв. ОЛЬГИ ПАВЛЕНКО (Павленко-Іванової). Від її імені в соціальні мережі вкидалися самі гидотні, найтупіші й аморальні фейкові повідомлення. Ось що зазначила з цього приводу на FB-сторінці ГО «Наше місто» близько 20:00 понеділка, 27 січня, помічник – консультант міського голови Оксана ДРУПП:
НЕ шановна Алло Петрівно!
Ваші "друзі" давно вже вас здали з потрохом. До вас нікому нема діла, не переймайтесь.
Ніколи не зустрічала таку хвору уяву в дорослої жінки. Такі збочення це вирок. Невже вам не соромно перед працівниками освіти в Глухові, які з самого початку знали, хто стоїть за фейком "Ольга Павленко", і мовчали, боячись втратити посади?
Сподіваюсь, що в Сумах про це дізнаються, прикладу всі зусилля. Щодо ваших провокацій в сторону Миколи Захарченка, то цього разу ви перейшли червону лінію, бо не дооцінили Надію Вайло. Ірину Терещенко, яка вивела вас у завучі, а потім сприяла працевлаштуванню директором однієї з Глухівських шкіл, ви також "прокатілі" в Данкорі http://www.dancor.sumy.ua/blogs/entries/301935
А вже ввечері ви почали постити цю інформацію разом із Бурлакою на своїй фейковій сторінці, щоб її побачили Глухівчани і всі «персонажі» статті, опублікованої під ім’ям Миколая Захарченка?
І при цьому у вас нема сорому і ви завжди цинічно посміхаєтесь Надіі Вайло і Ірині Терещенко при зустрічі, і колишня кореспондент газети Кур’єр-Оксана К., яка сприяла розміщенню скандальної статті на сайті Данкору, також.У вас залишилось хоча б щось святе в цьому житті?
За свої слова готова відповісти, навіть, у суді. Є люди, які готові свідчити проти вас. І їх достатньо для того, щоб ви понесли відповідальність за свої дії.
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости