Новость из категории: Статті

Відповідь Юрію Бурлаці

Щодо розпалювання міжнаціональної ворожнечі та нагнітання панічних настроїв у м. Глухові, наклеп та образа.

23 січня 2020 р. на сумському сайті: «dankor.sumy.ua» було розміщено статтю під назвою «Про керівника комунального закладу Сумської обласної ради та представників «руського міра».

Вкінці посилання на джерело: https://hlukhiv.info , підписано автором блогу: Захарченко Миколай .

 

Після публікації статті на «Данкорі», три дні потому на ФБ, сторінці колишнього міського голови м. Глухова, Юрія Бурлаки з’явилась ось така замітка:

 

Отже, як на мене, виглядає це так, що в даній публікації навмисно приховується джерело інформації (сайт«dankor.sumy.ua»), Юрій Олександрович cвідомо вводить глухівчан в оману, та наводить на думку, що нібито стаття «Про керівника комунального закладу Сумської обласної ради та представників «руського міра» розміщена на сайті: kourier.in.ua, засновником та редактором Захарченком.

 

Завершується пост Юрія Олександровича зверненням до СБУ: «У меня вопрос к СБУ: « Эта статья будет оценена по достоинству, в соответствии со ст.161 УК Украины, или тихонько промолчите?».

Зі свого боку цілковито згоден та підтримую останні рядки депутата Глухівської міської ради Юрія Бурлаки, що у своєму пості посилається на ст.161 ККУ та звертаюсь до Служби Безпеки України з проханням розібратися з ініціаторами інформаційного вкидання, що мало на меті поширення по підготовленим каналам дезінформації з метою поширити серед аудиторії свідомо неправдивих відомостей.

Думка Юрія Олександровича стосовно мене, як і раніше, зовсім не цікавить і його висловлювання: - «Всегда считал Н. Захарченко недалёким, а прочитав эту статью понимаю, что он безнадёжно болен…», - нехай залишаться на його совісті, але мені не байдуже висловлювання шановного пана Бурлаки, що пише: «Господа комнатные патриоты неужели Вы не понимаете, что уже надоели всем. От вас толку нет никакого. Вы как были наполнены дерьмом и злостью, так ничего и не изменилось. Вы не научились ничего создавать, а умеете только рушить.» - це звучить як образа всього патріотично налаштованого населення нашого міста, що об’єднувались, виходили на мітинги у підтримку «Революції гідності», потім протистояли російському вторгненню та окупації наших земель. 1 травня 2014 р., кілька тисяч людей вийшли на вулиці Глухова заради єдності України - ви там теж були? Щось не пригадую! Потім організовувався в місті волонтерський рух у підтримку наших захисників, які потребували допомоги від шкарпеток до тепловізорів, була створена у місті патріотична організація «Наш дім - Глухівщина», очолила її тоді тендітна жінка Надія Олексіївна Вайло. Ми гуртувались та все робили разом. Знову виникає питання, ви були в цих рядах? Теж ні! А що ж ви тоді робили пане Бурлако, у складний для країни час? Може ми чогось не знаємо, крім того, що ви купували мерседеси, будували маєтки та збагачувались. Наведіть, будь ласка, приклади який толк, зокрема від вас. Що ж ви такого «понасаздавали», крім примноження власних статків під час каденції міського голови.

Тож, зважаючи, що невідомими особами вчинені умисні дії, спрямовані на розпалювання національної ворожнечі та ненависті, поєднані з обманом, було направлено звернення до СБУ з проханням притягнути їх до кримінальної відповідальності. Також надіслано відкритого листа керівникові ТОВ «Данкор Медіа» М.О. Чайці з вимогою опублікувати негайне спростування наступного змісту: « 23 січня 2020 р. на веб-сайті - dankor.sumy.ua, було розміщено статтю під назвою «Про керівника комунального закладу Сумської обласної ради та представників «руського міра», автором якої вказано Захарченка Миколая. ТОВ «Данкор Медіа» повідомляє, що у вказаній статі поширені недостовірні відомості щодо її авторства. Зазначена стаття не має жодного стосунку до редактора газети «Кур’єр+ТРК Глухів» Миколи Захарченка, він не є її автором. »

Також, керуючись ст. 5 ЗУ «Про інформацію», з метою забезпечення відновлення мого порушеного немайнового права, прошу повідомити всю наявну інформацію щодо замовника та автора статті «Про керівника комунального закладу Сумської обласної ради та представників «руського міра».

Микола Захарченко



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости