Новость из категории: Новини / Новини з відео

ТЕОРІЯ МАЛИХ ПОКРАЩЕНЬ: Світлодіодний світильник, дитяці стільці, ще один бактерицидний рециркулятор (відео)

Новий світлодіодний світильник встановлено на перевулку Веригінському. Його переваги: економність (100 Вт), надійність (п`ятирична гарантія, передбачуваний термін експлуатації 25 років), а найголовніша, що відразу впадає в вічі з настанням темної пори доби – висока якість роботи. Ну скажіть, яка люмінесцентна лампа – з тих що поки використовуються у Глухові, може забезпечити нормальне освітлення вулиці на ділянці 50 – 60 метрів.

Підприємець і громадський активіст Олександр БУЙКОВ повідомляє також на своїй FB-сторінці наступне: Напомню, что такие современные технологичные светодиодные управляемые осветительные приборы это часть внедряемой в Глухове ИСУво (интеллектуальной системы управления уличным освещением). Она (внедряемая система) позволяет не только создать норму освещения на больших площадях и участках дорог, а и сделать из нашего Глухова УМНЫЙ ГОРОД, благодаря енергоефективным технологиям 21 века, которые уменьшают постоянно растущие бюджетные расходы на зарплаты, электроэнергию и обслуживание уличного освещения. 
Як бачимо, поки місцеві політики чубляться за владу, окремі небайдужі глухівчани потихеньку наближують світле, в усіх розуміннях, майбутнє, самотужки. Таке собі живе втілення «теорії малих покращень». У, як зараз полюбляють казати, мейнстрімі цієї теорії, мабуть і поява у Глухові таких скромних, але тим не менше помітних новацій, як дитячі стільці та ще один (про перший вже йшлося на шпальтах нашого попереднього номера) бактерицидний рециркулятор у «Піці на дровах».

 

Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости