Новость из категории: Статті

Чоловіча куртка в гардеробі у кожного чоловіка

Ні для кого не новина , що чоловіча мода в наш час , розвивається не гірше ніж жіноча. Все більше дизайнерів і модних будинків, показують нам , що чоловік може виглядати стильно і при цьому мужньо. Сьогодні, ми поговоримо про чоловічу моду , і про найпопулярніший елемент верхнього одягу – чоловічу куртку. Дізнайся більше за тим посиланням - https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Куртки-мужские-1894.html

Куртки , які вони бувають ? Як купити дійсно якісний одяг? Які куртки мають бути цієї весни у кожного модника? На всі ці питання, ми постараємось знайти відповіді.

Тож почнемо. Куртка- це один із найпопулярніших видів верхнього чоловічого одягу. Вони бувають абсолютно різні, короткі і довгі, з капюшонами і без, різні фасони і кольори для кожного чоловіка, який цінує комфорт і при цьому хоче залишатися стильним. Основа хорошої якісної куртки - матеріал, з якого вона пошита. Oдні з найпоширеніших матеріалів використовуваних для виготовлення верхнього одягу: бавовна, шкіра, джинс, екошкіра, кашемір, поліестер, шерсть.

Як купити якісну куртку, яка зможе прослужити не тільки один сезон?
Сезон весна-літо 2020. Яку куртку вибрати?

Враховуючи величезний асортимент верхнього одягу, представлений в магазині, важливо розібратися в моделях і видах курток. На що варто звернути увагу перш за все:

Фасон - довгі куртки добре виглядають на високих чоловіках, а чоловікам невисокого зросту, візуально вкорочують зріст.

Застібка - вона повинна бути зручною. Це може бути блискавка або кнопки.

Якість швів - це особливо важливий критерій при виборі зимової куртки, щоб куртка захищала від холоду і вітру, шви повинні бути добре оброблені.

Модні експерти пропонують нам дуже багато варіантів в цьому сезоні. Розберемо декілька з них:

Куртка мотоцикліста- вона ж масивна шкіряна куртка-косуха. Незамінна класика і улюблена річ в гардеробі у багатьох чоловіків. Як їх носити? У повсякденному стилі-з джинсами і картатими сорочками. У спортивному - з кросівками та толстовками. У діловому- з сорочками, жилетами та краватками.

Бомбер- повертається в моду з великим ентузіазмом і зовсім в іншому вигляді. Тепер його можна буде використовувати не тільки в спортивному стилі, особливо якщо Ви виберете модель з художнім малюнком або в модному пастельному кольорі. Такого типу бомбер, можна носити з елегантними сорочками, замінюючи при цьому звичайний піджак. Чоловічі куртки-бомбери в типово спортивному стилі також актуальні в цьому сезоні.

Джинсові куртки- випраного або ж класичного темно синього кольору-чоловічі джинсові куртки знову торжествують на подіумах провідних дизайнерів. Також з колекцій мережевих магазинів вони ні на хвилину не зникли. Як їх носити в цьому сезоні? Можна вибрати джинсову куртку і штани одного кольору або змішати відтінки джинсової тканини за бажанням.

Стьобана куртка- може з легкістю замінити піджак в повсякденному стилі. Для більш ділового стилю варто вибрати мінімалістичну модель з прямим вирізом беж манжет, бажано на ґудзиках. Стьобаний верхній одяг, безумовно, найкращий варіант для чоловічої перехідної куртки. У березневий холод ,в гардеробі знадобитися щось середнє між теплим пуховиком і легкою джинсовою курткою.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости