Новость из категории: Новини

Новини коротко

«Сумигаз» пробачає борги, щоправда, не назавжди

Компанія "Сумигаз" повідомила, що на період боротьби з коронавірусом не відключатиме споживачів від мережі. Раніше через борги постачання палива припинили чималій кількості абонентів.

"Ми розуміємо, що всі клієнти стикнулись з певними обмеженнями, - зазначається у повідомленні. - Як соціально відповідальний бізнес, компанія ввела мораторій на відключення споживачів від газопостачання, крім випадків несанкціонованого втручання".

Зазначається, що всі екіпажі аварійно-диспетчерської газової служби працюють у надзвичайному режимі - "так само, як і медична служба та служба порятунку". Споживачів закликають максимально переходити на технології віддаленого спілкування.

За інформацією ТОВ «Сумигаз»

Ліс садять

Нинішня весна сприяє активному лісовідновленню. На сьогодні вже висаджено понад 70% від запланованого обсягу нових насаджень на Сумщині, а це – не багато не мало – аж 3,5 мільйона дерев.

За інформацією Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства
Згоріло півтори сотні свійських птахів
Колишні доглядачі лелеки через соціальні мережі попрохали глухівчан по можливості підгодовувати та оберігати нашого лелеку.
В економіку Сумщини залучено $198 млн. інвестицій
Серед галузей економіки найбільше прямих інвестицій залучено
у промисловість, оптово-роздрібну торгівлю, ремонт автотранспортних засобів та операції з нерухомим майном.
Обсяг прямих інвестицій у розрахунку на одну особу населення Сумщини склав 184,6 дол. США (в середньому по Україні – 855,5 дол. США).

Минулої п’ятниці на одній садибі у Некрасовому, вірогідно внаслідок короткого замикання, загорівся сарай, де утримувалося близько півтори сотні свійського птаства, в тому числі 90 курчат 2 фазани 40 курей, гуси, качки. Дим від пожежі помітили вчасно, рятувальники прибули на місце швидко, й попередили перекидання вогню на житлові споруди. Втім, врятувати птахів не вдалося.

За інформацією ДСНС

«Форт» з гумовими набоями

На минулому тижні в міжнародному пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники, оглядаючи автомобіль «Toyota», що прямував до Росії, виявив в його салоні пристрій для відстрілу гумових куль «ФОРТ-19Р» та 18 набоїв до нього, калібр 9 мм. Все це вилучено - і пістолет, і набої. На водія складено адмінпротокол.

За інформацією ДПСУ

Вилікуваного лелеку повернули на волю

На Павлівці відпустили на волю лелеку. Той, травмований та ослаблений, зимував у міському центрі позашкільної освіти під опікою колективу та дітей. За час перебування «на юнатських харчах» птах звик до людей, ставши майже ручним. Втім, мабуть, у звичному, природному, середовищі почуватиметься комфортніше.

Вл. інф.

Фото Романа Матющенка

У Конотопі збирають підписи проти перепрофілювання розташованого тут інтернату, у якому навчаються та лікуються хворі на туберкульоз діти

Санаторний заклад такого профілю — єдиний в Сумській області. Нині у ньому 265 учнів та водночас пацієнтів, а штат налічує 50 співробітників, серед яких десятеро медиків. Їх попередили, що з нового навчального року інтернат можуть перепрофілювати або взагалі закрити, тому що освітня галузь продовжує реформуватися.

За інформацією «Конотоп Інфо»

Минулого року обсяг залучених прямих інвестицій в економіку Сумської області становив 198 млн.дол. США, які надійшли із 32 країн світу. При цьому понад 90% загального обсягу інвестування вкладено партнерами з країн ЄС, а саме: з Кіпру, Нідерландів, Великої Британії, Франції, Італії, Німеччини тощо, — повідомляє Головне управління статистики у Сумській області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости