Новость из категории: Новини / Новини з відео

Світле місто: інтелектуальна система освітлення - перші кроки у Глухові (відео)

В березні до Глухова завітав представник підприємства, що виготовляє економні вуличні світлодіодні світильники «Sheft». У Глухові їх використовують на вулиці Терещенків, провулку Веригінському, перехрестях з обмеженою оглядовістю на перетині Водотеченської та Спаської, Суворова – Терещенків, Путивльської – Суворова, й низки інших місць. Світильники керуються інтелектуальною системою управління вуличним освітленням (ІСУво).

Глухівчан ознайомили з особливостями її використання, в тому числі для економії електроенергії, за дотримання норм освітлення. Їм продемонстрували, зокрема, як можна регулювати величину світлового потоку, а разом з ними – витрати на електроенергію, за допомогою концентратора – ключового елемента ІСУво. Той, у свою чергу, функціонує, використовуючи програму й, у автоматичному режимі може контролювати 254 освітлювальних пристрої. Для чистоти експерименту концентратор задіяли в режимі ручного управління, керуючи світлодіодним світильником, нещодавно встановленим на провулку Веригінському, зменшивши його світловий потік: спочатку наполовину, потім – третину, потім взагалі вимкнули, після чого – ввімкнули на повну потужність. Весь процес відзняли на відео, яке і пропонуємо вашій увазі на ютуб - каналі «Олександр Буйков».
Зазначимо, що десять керованих світлодіодних світильників «Sheft» передано на баланс міського управління ЖКГ – по суті, подаровано Глухову підприємцем і громадським активістом, автором проекту «Світле місто» Олександром БУЙКОВИМ.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости