Новость из категории: Новини

Затримано злодіїв на місці вчинення крадіжки

Коли розшуковці Глухівського відділу поліції отримали оперативну інформацію про можливе скоєння злочину, вони негайно виїхали на місце події. І не помилились – на подвір‘ї приватного дачного господарства знаходились двоє невідомих чоловіків. Один з них перебував у будинку, куди проник через відтиснуте вікно, і подавав іншому відібрані для крадіжки речі: бензопилу і автозапчастини.

 

«Наші співробітники затримали обох крадіїв на місці скоєння злочину, - розповідає Сергій Буханістий, керівник Глухівського відділу поліції. – Це виявились неодноразово судимі 37-річні жителі Шосткинського району. У своєму минулому вони притягувались до відповідальності не лише за вчинення майнових злочинів, а й за злочини, пов‘язані з незаконним зберіганням наркотичних речовин.

Нині обидва вони затримані в порядку ст. 208 КПК України – до з‘ясування всіх обставин події, слідчі готують матеріали для оголошення їм підозри у вчиненні злочину». Самі ж затримані у скоєному зізнаються, і пояснюють, що викрадені речі збирались перепродати, аби отримати гроші використати на харчі та інші потреби. Наразі вилучене майно правоохоронці вже повернули потерпілому. А щодо затриманих слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», в рамках якого перевіряють їх на причетність до інших аналогічних злочинів, скоєних на території області. За скоєне злодіям загрожує до шести років ув’язнення.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости