Новость из категории: Новини / Новини з відео

Безпечне місто: відеоспостереження Буйкових «вирахувало» викрадача колес (відео)

Як відомо, на останньому сесійному засіданні міської ради затверджено програму «Правопорядок», яка передбачає виділення протягом 2021 – 2022 рр. 800 тис.грн. на створення міської системи відео спостереження. Її сервер та камери, як відомо, передадуть на баланс поліції, що породжує певні сумніви на предмет успішної роботи. Втім, це так, до слова. Якщо навіть припустити, що міське відеоспостереження працюватиме бездоганно – поки його закуплять, встановлять та налаштують, пройде близько року.

Звісно, весь цей час криміналітет не сидітиме, склавши руки. Та й зараз, власне, не сидить. Підприємець і громадський діяч Олександр БУЙКОВ, відеоматеріали з об’єктів сімейного бізнесу якого не раз ставали на пригоді правоохоронцям, наприклад, лише на минулому тижні отримав від глухівчан п`ять звернень щодо допомоги у розшуку зниклих мобільних телефонів, гаманця, виявлення тих, хто намагався незаконно проникнути до помешкання, й т. ін. Чи не найбільш зухвалим з зазначеного була спроба невідомого зловмисника скрутити вночі колеса з легковика, що стояв у дворі багатоквартирного будинку. Фортуна, однак, повернулася до лиходія самим, не будемо вже казати яким непідходящим, місцем. Власник авто, котрий мешкав у тому ж будинку, випадково виглянувши у двір, побачив все у режимі он-лайн, і, будучи людиною твердої та рішучої вдачі, кинувся захищати своє майно. Крадій же подався навтьоки.
 
Але йому й тут не пощастило: втікти втік, але потрапив у поле зору системи відеоспостереження, на добре освітлений світлодіодними світильниками тротуар, біля магазину продовольчих товарів на вул. Ціолковського. Переглянувши відео, можна скласти чітке уявлення і про суть події, і, що мабуть головне, особу підозрюваного. Тож поки «сказка сказывается да дело делается» - себто посувається така непроста, довга й дорога справа створення міської системи відеоспостереження, працює інше – приватне, причому, в цьому можна наочно переконатися, дуже чітко і надійно.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости