Новость из категории: Інформація

ЯКІ ГРОМАДИ ВВІЙДУТЬ ДО ГЛУХІВСЬКОІ ОТГ?

20 травня в рамках проведення реформи децентралізаціі в Украіні Уряд затвердив Перспективний план створення об’єднаних територіальних громад у Сумській області. Щодо створення Глухівської ОТГ, довго не вщухали дискусії та точились відверті бої в вищих ешелонах влади. Адже, місцеві вибори вже незабаром, а електоральні вподобання населення Глухова та району місцями кардинально відрізняються.

А, оскільки, вибори до Глухівської об’єднаної територіальної громади відбудуться 25 жовтня 2020 року, і обиратимемо голову Глухівської ОТГ та депутатський корпус, до якого ввійдуть представники з кожного окремого населенного пункту, то багато політиків вбачають у цьому свій інтерес.
Проте, як би там не було, Кабінет Міністрів України вирішив, що до складу Глухівської ОТГ увійдуть: м. Глухів, Баницька громада, Білокопитівська, Дунаєцька, Перемозька, Полошківська, Привільська, Семенівська, Уздицька. Кількість депутатів, які представлятимуть в раді Глухівської ОТГ інтереси своїх виборців, залежить від кількості зареєстрованого в кожній окремій громаді населення.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости