Новость из категории: Новини

Перемога у міжнародному конкурсі

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України підбив підсумки Національного етапу XІІІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Метелики – німий шедевр природи». Конкурс проводився у співпраці з Департаментом охорони здоров'я та соціальних справ Міського управління Вроцлава (Польща) під егідою Вроцлавського Природничого Університету.

Згідно з умовами проведення Конкурсу в ньому взяли участь учні І-VІIІ класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти відповідного віку з усіх областей України та міста Києва. Вихованці Еколого-натуралістичного відділу Глухівського МЦПО вже п’ять років поспіль приймають участь в даному конкурсі і не раз ставали переможцями міжнародного рівня. В цьому році тематика конкурсу особливо зацікавила дітей і спонукала їх до надзвичайної активності, а запропоновані номінації дали можливість повною мірою розкрити різні грані їх обдарованості. П’ять наших вихованців здобули І місця і право змагатися за перемогу в Польщі.

Так, вихованки гуртка «Екодизайн» Солорєва Валерія і Рябко Лариса стали кращими в номінації «Хай метелик на хвилинку сяде на віконці» - вітраж, а Курлук Олеся і Шумицька Анастасія здобули перші місця в номінації «Танок метелика над весняною лукою» - ручні вироби. Журі достойно оцінило і поетичний талант Поліни Громак, учениці 4-б класу ЗОШ №2, вихованки гуртка «Природа і фантазія».

В номінації вірш або пісня «Якби не було метеликів, то поети їх вигадали б» Поліна представила дві роботи: чудову ліричну казку «Як з’явилися метелики на Землі» та проникливий вірш «Дівчинка і метелики» із життєстверджуючими словами «Якщо прагнеш щиро, оживає мрія.

Все в житті долає віра та надія!». Ці твори посіли І місце і гідно представлять нашу країну в Польщі. Бажаємо нашим вихованцям натхнення та подальших перемог!
 
Методист відділу Алла Панченко


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости