Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесія: затверджено директора теплорайону, підтримано КНП «Глухівська лікарня» (відео)

Сьогодні, 14 серпня, о 10.00 в залі засідань міської ради на позачерговій сесії депутатами було затверджено Статути Глухівських дошкільних навчальних закладів (ясла-садок) «Журавка» та «Зірочка» в новій редакції. Також, депутити надали дозвіл Глухівському комунальному виробничому управлінню водогінно-каналізаційного господарства на подовження кредитного ліміту.

Виконуючий обов’язки міського голови, до рішення суду, Валерій Галустян повідомив про результати конкурсу на посаду директора КП «Тепловий район», що відбувся 12 серпня. На цю посаду претендували 2 кандидати: попередній директор теплового району Микола Колоша та керівник ГО «Глухівської міської федерації шахів» Андрій Мартиненко. За рішенням комісії, переможцем було обрано Миколу Калошу. Депутати шляхом голосування затвердили Миколу Олександровича на цій посаді та збільшили срок обіймання керівником «Теплорайону» замість трьох років, що було ухвалено за результатами конкурсу, депутати продовжили на п’ять років.

Далі міськрадою були розглянуті питання:

- Про роботу ліквідаційної комісії з припинення діяльності комунального підприємства «Глухівська студія місцевого мовлення «Радіо Глухів».

- Про внесення змін до Комплексної міської програми «Здоров’я глухівчан» на 2020 – 2024 роки.

- Про внесення змін до рішення Глухівської міської ради від 18.02.2020

№ 400 «Про бюджет міста Глухова на 2020 рік».

Микола Захарченко

 

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости