Новость из категории: Новини / Новини з відео

Надія Вайло: йду на голову громади, щоб зробити її багатою та сильною (відео)

Сьогодні в центрі міста у сквері Терещенка відбулась презентація команди політичної партії «Наш край». Були представлені активні члени команди, ті що будуть балотуватися у депутати міської ради. Діяльність "Нашого краю" буде зосереджена на розвиток громади, становлення сильної та успішної Глухівської ОТГ, комфортне та безпечне життя не тільки мешканців міста, а й навколишніх сіл, що увійдуть до міської громади.

Було представлено 12 важливих кроків розвитку Глухівщини в різних сферах діяльності та озвучено рішення політсили - на посаду міського голови від "Нашого краю" буде балотуватись директор ТОВ «Велетень» Надія Вайло.
 
Зі сцени Надія Олексіївна дала зрозуміти, що це відповідальне рішення далося їй не просто:
- Я вже досягла всього, про що може мріяти початківець-бізнесмен, ми маємо величезні досягнення «Велетня». У мене є колектив, є достаток, є сім'я. Тому я довго зважувала, чи треба мені йти на цю посаду. Але після того, що сталося з Глуховом за останні п'ять років, відчуваю відповідальність вже не тільки за місто, але і за села, які стануть частиною великої міської ОТГ, я твердо вирішила боротися. Хочу зробити всю громаду такою багатою і сильною, як наш «Велетень»! Що мені для цього потрібно? Ваша підтримка. Щоб свою енергію витрачати не на чвари в сесійній залі, а на користь, - прокоментувала вона.
 
Вл.інф.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости