Новость из категории: Статті

За допомогою голосування визначився рейтинг Надії Вайло

Журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших" і читачі порталу womo.ua вибрали 20 жінок, які відіграють вагому роль в агробізнесі. Список фіналістів визначався читачами WoMo (30% голосів) і редколегією (70% голосів).

 

 

За результатами голосувань експертів лідером всеукраїнського рейтингу стала директор глухівського ТОВ «Велетень» Надія Вайло. Друге місце віддали співзасновниці «Епіцентр Агро» Галини Гереги, третє - виконавчому директору Насіннєвої асоціації України Сюзанні Григоренко.

 

Надія Вайло очолила підприємство «Велетень» 21 рік тому, до цього майже 20 років пропрацювала тут головним економістом. У той час співробітникам кілька років не виплачували зарплату. "Тут працювали мої батьки, і мені було прикро, що обманюють людей, чотири роки не виплачують зарплату, господарство зовсім розвалюється", - згадує Надія Олексіївна. Сьогодні "Велетень" є успішним підприємством, в управлінні якого 8 тис. Га, молочна ферма, на якій використовуються новітні технології.
 
Один з важливих пунктів роботи Вайло - турбота про співробітників. Підприємство щорічно оплачує поїздки на гірськолижні курорти та на море всім співробітникам і членам сімей, в тому числі за кордон, всім дає безвідсоткові позички на житло. 
Надія Вайло нагороджена орденом "За заслуги" III ступеня. Є депутатом Сумської обласної ради.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости