Новость из категории: Новини

Дитячий садочок вдячний Надії Вайло за допомогу

В наш час, коли фінансування комунальних дошкільних закладів дуже мале, і майже все тримається на батьківських гаманцях, у разі крайньої потреби доводиться звертатися до спонсорів та небайдужих громадян. Так вчинила і завідуюча дитячим садком «Журавка» Світлана Божко. Дивлячись на жалюгідний стан майданчиків та деревино – гумове обладнання, яке все посипалося і вийшло з ладу, та розуміючи, що власними силами тут не впоратись, очільниця установи пішла до підприємства ТОВ «Велетень» на зустріч з його директором Надією Олексіївною.
«Розмова тривала не повних 5 хвилин, - згадує Світлана Василівна. – Аби не відволікати керівника від виробничих справ, я чітко озвучила прохання про надання посильної матеріальної допомоги для дошкільного закладу у вигляді дощок та колод. Відповідь від співрозмовниці отримала зараз же: «Завтра до садочка прийде людина і все їй покажете». І дійсно, 26 числа до нашого закладу завітав представник ТОВ «Велетень», все роздивився, оцінив ситуацію та привіз нам набагато більше матеріалу, ніж я просила! За найскромнішими підрахунками, ця допомога в грошовому еквіваленті складає 10 тисяч гривень. Тепер ми маємо змогу зробити в садочку розмежування дитячих майданчиків, бо зараз у нас найголовніша проблема – це не розмежованість, що дуже ускладнює спостерігання за малечею.
 
Аби всі дітлахи були в полі зору, кожен вихователь чіпляв якісь примітивні огорожі на своєму майданчику. Та завдяки тому, що Надія Вайло виділила нам дошку, шильовку та брус, ми зробимо так, як це має бути: встановимо дерев’яні парканчики! А ще ми замінимо старі дошки на гойдалках та лавках новими. Все новеньке обладнання потрібно буде пофарбувати, тож наша спонсор потурбувалася навіть про це: надала 23 великих банки фарби різного кольору, щоб було яскраво та красиво. Нам залишилося тільки розмалювати територію садочка!». Завідуюча «Журавкою» Світлана Божко під час бесіди з кореспондентом не соромиться своїх сліз, адже вони в неї щирі: жінка досі не може оговтатися від неочікуваного подарунка від спонсора! «Допомога дітям – це святе, і Надія Олексіївна саме так вважає, тому і відгукнулася на моє прохання», - коментує співрозмовниця.
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости