Новость из категории: Статті

Визначено переможців конкурсу-фентезі

В середу, 16 вересня, відбулось підбиття підсумків конкурсу у жанрі фентезі. Детальні умови якого були раніше опубліковані в газеті «Кур’єр+ТРК Глухів» та на сайті. Організатор конкурсу, письменник та автор книги у стилі фентезі "Светлоносец. Меч волі", Євген Тіщенко привітав переможців та вручив грамоти, свою авторську книгу та грошові винагороди. Складом журі були визначені 3 призові місця. Гран-прі у номінації за краще дитяче оповідання-фентезі відзначено Єсенію Тіщенко, котрій виповнилося 10 років.

Організатором конкурсу вручено цінний подарунок. 1 місце посів Володимир Любивий, офіцер-вихователь Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Почесне 2 місце зайняла Юлія Писаренко, головний спеціаліст відділу з питань додержання законодавства про працю.
 
Переможці також отримали грошові винагороди: 3 кращих оповідання конкурсу будуть опубліковані на сайті «Кур’єр+ТРК Глухів». Спонсори конкурсу: "Дім Вікон" та ТОВ "Еталон Часу". Інформаційний спонсор: газета "Кур'єр + ТРК Глухів". Партнери та друзі конкурсу: Володимир та Ірина Тіщенко, Євген Дзекелев, Олена Слесар, Андрій Курлук, Ігор Мазур, Олексій Скрипальов.
 
Підготував Микола Захарченко
Фото Оксани Тіщенко



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости