Новость из категории: Статті

Звернення кандидата на посаду мера Надії Вайло до своїх виборців

Кандидат на крісло міського голови Глухівської ОТГ від політичної партії «Наш край» Надія Вайло у своїй сторінці в Фейсбуці звернулася до громади:

- Я балотуюся на посаду міського голови Глухівської ОТГ. Це не просто моя забаганка, це було командне рішення – зважене і вивірене. Я вже говорила, що для мене з точки зору успішного бізнесмена, керівника великого агропідприємства, самодостатньої жінки – це рішення не просте, адже не дає ані додаткової вигоди, ані спокійного життя. У Глухові перед кожними виборами мера ходили чутки, мовляв, Надія Вайло висувається. Але я завжди чітко відповідала – місту завжди допоможу, але мером не буду. Була і депутатом районної ради, і обласної, і членом виконкому. Але за останні кілька років місто просто занепало. Конфлікти і чвари у депутатському корпусі помножені на непрофесійну команду у владі призвели фактично до колапсу. А тут наступає надважливий період становлення нової громади, до міста доєднались 8 сільрад, це понад 20 сіл. Нові виклики, нові завдання, нові відносини. Тому команда «Нашого краю» делегувала мене кандидатом на голову громади.

Я йду на вибори без обіцянок про «золоті гори». Обіцяю лише щоденну важку роботу у всіх напрямках, спираючись на вже існуючі здобутки і чітко плануючи майбутнє. Я не обіцяю перетворити життя на казку, а Глухів – на Париж. Але зроблю для громади все можливе.
Якщо говорити про команду, яка йде зі мною на вибори. То з впевненістю можу сказати, що такої потужної команди давно не було. Без перебільшень – авторитет кожного підтверджений реальними справами. Знаєте, з нашої команди чи не кожен міг би бути гарним міським головою. У нас різні погляди на велику політику, історію, але в одному ми єдині: патріотизм вимірюється тільки реальними справами. Тому мало голосувати за Надію Вайло, мені потрібен міцний фундамент у міській раді з депутатів «Нашого краю», на яких я можу покластися.

Надія Вайло, кандидат на посаду міського голови Глухівської ОТГ від партії «Наш Край»



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости