Новость из категории: Статті

Ігор Греков: «Ми є третьою силою, якої так чекали жителі Глухівщини»

Ігор Греков, кандидат на посаду міського голови, згуртував сильну команду однодумців, готових наладити ефективну роботу у міській раді. Кандидати в депутати, які незаангажовані, з незаплямованою репутацією, готові влитися в складний політичний процес, аби зупинити стрімку деградацію міста.

«Слуга народу» йде згуртованою командою. Підтвердженням тому є балотування по всім чотирьом ОТГ представників партії. Так, на посаду голови Березівської громади висувається Артеменко Надія Михайлівна, Шалигінської – Галушко Олег Миколайович, Есманської – Мінаков Сергій Іванович.

Кожен з них має активну життєву позицію, є людиною амбітною з нетривіальними поглядами на управлінську діяльність в структурах влади. Разом вони будуть представляти на місцевих виборах-2020 партію «Слуга народу». Для кожного з них - це новий життєвий етап, як і для громади, яка в непростий час в умовах реформування проходитиме випробовування соціально-економічною міцністю.

День за днем представники команди «Слуги народу» працюють на благо міста, вносячи свій вклад у майбутнє молодого покоління: створюють робочі місця, ведуть підприємницьку, господарську та громадську діяльність, навчають дітей та молодь, наповнюють бюджет - сплачуючи всі податки. Втім, для злагодженої роботи необхідно сконцентрувати увагу на об’єднанні зусиль, аби досягти поставленої мети – створення заможної та квітучої громади.

Перспективні люди: управлінці, освітяни, фінансисти, юристи, підприємці, яким під силу добитися покращення соціально-економічного становища громади, поліпшення дорожньої інфраструктури, створення умов для підтримкималого та середнього бізнесу, розвиткуі самовираженнямолодіз огляду на її інтереси, готові консолідовано виконувати спільну справу – розбудовувати громаду.

Під егідою «Установити рекорд України з монобільшості депутатів у Глухівській міськраді!» енергійні, впевнені у собі і своїх силах потенційні народні обранці впевнено крокують вперед захищати інтереси виборців. Вони націлені на реалізацію грандіозних планів, направлених на досягнення світлого майбутнього Глухівської ОТГ.

Злагоджена команда вболіває за добробут молоді та старшого покоління, гідне життя всіх верств населення. Заради цього вони готові працювати, не покладаючи рук, в цілях реалізації потенціалу Глухівщини. Немає необхідності суттєво змінювати орієнтири, які впровадила партія президента. Необхідно йти заданим маршрутом, а саме включити до проекту «Велике будівництво» наші садки та школи, та нарешті збудувати спорткомплекс з басейном у Глухові (даною програмою вже збудовано чи реконструйовано 6,5 тис. км доріг, 142 школи, 117 дитсадків, 212 відділень екстреної медичної допомоги, 570 медичних амбулаторій, 122 спорткомплексів по всій країні).

Принципова позиція команди «Слуги народу» – рівність людей незалежно від ідеологічних переконань і прихильності до тих, чи інших політичних сил.

Так, конкуренція зашкалює, градус політичної напруги наростає. Втім самодостатні, політично незалежні кандидати прямують заданим парламентською партією та президентом курсом, підпорядковуються заданій владою вертикалі.

«Ми не є учасниками протистояння між політичними силами. Ми не міряємося амбіціями, випробовуючи на міцність людей, які страждають від чвар і розбрату. Ми не ведемо брудної компанії щодо опонентів. Наша мета полягає в забезпеченні роботи влади на благо і в інтересах людей. Ми не беремо участі в змовах, не належимо до числа маріонеток, керованих ляльководами. Ми є третя сила, якої так потребувала Громада», - наголошує Ігор Греков, кандидат на посаду Глухівського міського голови від політичної партії «Слуга народу».

Голосуй за кандидата на посаду Глухівського міського голови Ігоря Грекова та команди «Слуги народу» - зроби монобільшість у міській раді.

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости