Новость из категории: Новини / Новини з відео

Голова Сумської ОДА перевірив ремонт дороги по вул. Пушкіна, відповів на запитання глухівчан + відео

Сьогодні, 22 жовтня, Глухівщину відвідав голова сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО. Мету свого візиту він позначив наступним чином: – Зараз відбувається планування обласного бюджету. Особисто об`їжджаю громади, і з`ясовую, що треба зробити, що не зроблено, що будемо робити, що зроблено так, що треба переробити.

У Глухов обласний керівник прибув близько одинадцятої, після відвідин Березівської об`єднаної територіальної громади, разом з головою Глухівської РДА Сергієм МІНАКОВИМ, кандидатом в депутати обласної ради від партії «Слуга Народу» Олександром Миколайовичем ДЕРКАЧЕМ. По приїзду губернатор, спільно с представниками громадськості, а семе лідерами місцевих осередків політичних партій: «Сила і честь» - Олександром БУЙКОВИМ і «Самопомочі» - Оленою ДЕМІШЕВОЮ, та іншими, проінспектував щойно відремонтовану ділянку вулиці Пушкіна, між перехрестями з вул. Терещенків та Шевченка, а потім переїхав до мікрорайону Трохименків сад, де біля школи мистецтв імені Березовського поспілкувався з глухівчанами, відповів на їхні запитання, озвучив деякі плани. Детальніше про це – у найближчому номері газети «Кур`єр».
 
Р. Грищенко отримав звернення від О. Буйкова та О. Демішевої щодо необхідності перевірки компетентними службами якості шляхового покриття на вул. Пушкіна, відремонтованого з чисельними порушеннями технології та державних будівельних норм, і продовження ремонту далі - як це передбачалося програмами соціально – економічного розвитку Глухова за 2018 рік. Ще одне звернення стосується включення проектів благоустрою дворів багатоквартирних будинків Трохименкового саду (так звані євродвори) до державних багатоцільових програм житлового і дорожного будівництва. Голова ОДА пообіцяв допомогти у виділенні коштів на євродвори, котрі вже успішно облаштовуються в обласному центрі.
 
Вл. інф.
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости