Новость из категории: Новини

Працівники територіального центру Глухова отримали привітання

Осінньої пори, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування найменш захищеним верствам населення.

 

 

З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це надати необхідну допомогу, увагу та підтримку кожній людині, яка цього потребує. Соціальний працівник - професія, пов'язана з багатьма стереотипами. Про неї чомусь не прийнято багато писати. А між тим, соціальний працівник - це людина, яка рятує життя і вчить життю одночасно. Янголи-охоронці, які приходять у найважчі моменти життя. Вони пам’ятають імена і навіть дати народження своїх підопічних.

Часом їм доводиться протистояти серйозним викликам, але вони не втрачають любові і оптимізму. Сьогодні ми пропонуємо вам познайомитися з тими, хто кожного дня за будь-якої погоди несе у світ добро і милосердя, хто завжди там, де потрібна допомога, і для кого поняття людяності стало основою життя. Шановні працівники територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
 
Зичимо Вам міцного здоров'я, добробуту, злагоди і домашнього затишку. Нехай Ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи. Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю. Нехай добро, зроблене Вами, повертається до вас сторицею!
 
Зі святом Вас!
Територіальний центр соціального обслуговування населення Глухівської міської ради
 
Більше фото за посиланням


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости